Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabam csak a cicimen tud...

Kisbabam csak a cicimen tud elaludni. Barmiennyire is probalom massal elterelni a figyelmet es nyugtatni, csak a cici a legjobb. Ellemben igy nagyon gyakran szopik. Gond ez?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Minél többet szopizik, annál valószínübb, hogy lesz elég tejed, hisz szopi közben termelődik a tej. Nem véletlen, hogy a természeti népek magukra kötötték a babájukat és rajtuk lógott egész nap. Ők nem mondták, h figyu még nem járt le a 3 óra:) Ezt a mi eldeformált civilizációnk találta ki, éppúgy ahogy a járókát, babakocsit és a kiságyat.

Kislányom 8 és fél hónapos, még mindig a cicimen alszik el, 95%-ban még mindig szopizik. Kiegyensúlyozott, makk egészséges baba:) ja és nincs ketrece..

Minden jót Nektek!

2008. okt. 20. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha neked ez nem okoz gondot, hogy a babád csak így tud elaludni, akkor ne aggódj rajta. Azt szokták mondani, hogy olyan megoldásokat kell találni ami jó a babának, a mamának és a papának is. Én nem tudok úgy aludni, ha a babám mellettem van, így a kiságyában alszik. A szopizást pedig úgy oldottam meg, hogy mindig ébredés után etetem meg, utána játszunk és ahogy látom hogy fárad, elringatom. Én azért nem pártolom a cicin altatást, mert később nem tudom otthagyni majd hogy vigyázzon rá valaki, ha esetleg el akarok menni egy moziba vagy ilyesmi. Ha felveszem és elringatom el tud aludni szépen.
2008. okt. 20. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz.

Amúgy az én babám ha c.üvegből iszik (a lefejt tejet)és jól lakott akkor is cicit kér és ott alszik el.

10 hetes kisbaba anyukája

2008. okt. 20. 10:27
 4/6 A kérdező kommentje:
De nem all fenn a veszely, hogy tuleszi magat?
2008. okt. 20. 10:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha mindkettőtöknek jó, akkor nem gond. Van, hogy az én kisfiam is elalszik a cicin, olyan jó így összebújni, és látni, hogy elégedett. Van, hogy elringatom a karomban, és úgy alszik el.

Ne félj, az anyatejes babákat nem lehet túletetni, utánaolvastam én is már több helyen, és ajánlom Neked az nlc.hu oldalon a Szoptatási Tanácsadót, nagyszerű ember, minden kérdésre 1-2 napon belül válaszol.

2008. okt. 20. 10:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Anyatejjel túltáplálni nem tudod, ha meg túleszi magát, úgyis kibukja. Neki ez a kis kellemetlenség megéri, hogy komfortszopizhasson...
2008. okt. 21. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!