Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon csendes vagyok. Hogyan...

Nagyon csendes vagyok. Hogyan változhatnék meg? (22/f)

Figyelt kérdés

Azt hiszem ezek a fő okok:

Késői egyke vagyok nagyon idős(~60) rokkant szülőkkel.

A szüleim nagyon ritkán vittek emberek közé.

Az unokatestvéreim 10-15 évvel idősebbek nálam,már gyerekeket nevelnek, így gyakorlatilag a rokonsággal sem találom meg a közös hangot.

Elmaradt gyerekkoromban a fogszabályozásom, ezért nem merek mosolyogni.

A középsuli vége óta nincsenek barátaim,akik voltak azokkal eltávolodtunk egymástól.

Az egyetem meg egyszerűen borzalom, van 500 ember egy évfolyamon, akik közül ugyan sokat ismerhetsz, de senkit nem ismersz igazán, mert soha nem alakul ki egy normális közösség.

Nem tudok mesélni az embereknek történeteket, mert nincsenek élményeim, ezért még ha ismerősökkel is próbálok beszélgetni, akkor is hamar kifogyok a szóból.

Hamarosan munkába állok, szeretnék végre tartozni valahová, de nem tudom, hogy mit kéne tennem, hogy ne szúrjam el.

2010. jún. 1. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
8%
nagyon csendes vagy?? hm..... asszem kezdj el ordibálni, egyből hangosabb leszel.
2010. jún. 1. 20:32
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha most állsz munkába akkor nincs gond. Új társaság új remények. Talán ha eddig nem voltál társasági lény akkor figyelj arra, hogy emberekkel a véleményed ellenkezhet. De emiatt nek ezdj heves vitába ha látod hogy nem érdekli sokszor hagyni kell a maguk "butaságát". Melóba elején ha vmit kérnek (1-2 hónapba) mindig állj rendelkezésre. Késöbb viszont néha tudj nemet is mondami (pl+ meló)mert akk rád szállnak. meg igazából ne hagyd magad ha viccelődnek nevess száj be a szópárbajokba. Több nem jut eszembe:)
2010. jún. 1. 20:36
 3/7 anonim ***** válasza:
52%

A táncolás, éneklés teljesen felszabadít. És megváltozik az ember. A te korodban nmetudom hogy van ez:) egy kicsit késő:)

De ha most jutott eszedbe, hogy élni akarsz akkor hajrá!:D

2010. jún. 1. 20:37
 4/7 anonim ***** válasza:
9%

azthittem te vagy 60éves XD

az a 22/f elkerülte a figyelmem tehát 22 éves vagy.

2010. jún. 1. 20:40
 5/7 anonim ***** válasza:
91%

Tuti tipp:kezdj el sportolni!Van egy csomó előnye pl:

-Részese leszel egy kissebb közösségnek,főleg hogy sporton belül mindenki jóarc és segítőkész!

-Sportol függően fitt leszel és megerősödsz ami sosem árt! ;)

-Hetente 2-3szor lesz egy indokod ami miatt el kell járnod otthonról.

Ha biztosra mész, akkor extrém sportot választassz ,mint a falmászás!Bárhogy is lesz sok sikert!

2010. jún. 1. 21:09
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szívesen megismernélek!

Ha van kedved, írj nekem egy privát üzenetet.

21L

2010. jún. 9. 15:34
 7/7 anonim ***** válasza:

Hali!

Én is így voltam hasonló helyzetben. Mostanában kecmeredtem ki ebből.

Na szóval, énekelgettem én is, nem profin, csak a hangomat engedtem ki tankcsapda számokkal amiket olyankor énekeltem amikor senki sem látott. Sőt, ha senki sem lát akkor kiabálok is mindenfélét (azért akkor hogy ne nézzenek komplett idiótának)

Ami igazán segített hogy videójátékokkal játszottam és ordibáltam pl GTA: "Szájki gyorsan abból a k*rva kocsiból idióta!!!" (ezt ha társaság elött adtam elő akkor csak nevettek :) stb... Beleéltem magamat. Most meg azt vettem észre hogy társoságban is kiengedem a hangomat, sokszor úgy hogy át se gondolom mit akarok mondani/csinálni, de mindig jó vége lesz...felpörgött az agyam, úgy hogy nem tudom mi lesz a következő lépés.

Szóval engedd ki a hangod bárhogyan is, ne félj tőle, mert a hangod veled van, és pörgesd fel az agyad, rögtönözz! Vidd magad olyan helyzetekbe, hogy muszáj legyen beszélned! :D

F/17

2010. jún. 9. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!