Hogy akarsz meghalni?
Figyelt kérdés
Kár mondani azt hogy sehogy,mert egyszer sajnos úgy is eljön az idő.De mégis hogy?Természetes halál,betegség,baleset...?2010. máj. 31. 14:01
31/43 anonim válasza:
Motoron,szép nyugisan egy elhagyatott útról beborulni a fűre egy komoly infarktustól!
32/43 anonim válasza:
én úgy hogy..
egyszerűen lebénulok majd csak úgy simán szétmegy minden testem kín nélkül 1 órán át aztán puff meghaltam..
34/43 A kérdező kommentje:
Olyan nincs-.-'
2010. jún. 14. 19:18
35/43 anonim 

válasza:

gyorsan, úgy, hogy ne is számítsak rá előtte
36/43 anonim 

válasza:

ma 19:17 vagyok.
Attol hogy eddig m
ég nem sikerült senkinek, nekem még sikerülhet.
37/43 anonim 

válasza:

én nézem amit a 14:38as csinál és halálraröhögöm magam.
38/43 anonim 

válasza:

Lőjenek le amerikában és így kerüljek be az újságokba: A világ leghíresebb építészét xy-ont lelőtte egy irigylője" :D
39/43 anonim 

válasza:

101 évesen a gyerekeim, a férjem és az unokáim kezét fogva gyorsan egy szép fehér dunyhás ágyban :)
Amúgy sehogy, ezt most gondoltam ki, még csak 12 vok
40/43 anonim 

válasza:

előtte a csajomtól elköszönni és látni ahogy sír. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!