Hogy akarsz meghalni?
Figyelt kérdés
Kár mondani azt hogy sehogy,mert egyszer sajnos úgy is eljön az idő.De mégis hogy?Természetes halál,betegség,baleset...?2010. máj. 31. 14:01
12/43 anonim 

válasza:

Ja de a lekamerázást kifelejtettem.
13/43 anonim válasza:
nem akarok szenvedni! De mielőtt meghalnék szeretném a szerelmem szemébe mondani utoljára, hogy szeretem és megcsókolom majd lesütöm a szemem és össze rogyok! Vagy egy 30emelet magasságból szeretnék kiugrani és meghalni vagy 5000méter magasságból amikor felkel a nap lássam milyen gyönyörű!
14/43 anonim 

válasza:

most azonnal és kevés kín nélkül
15/43 anonim 

válasza:

mindegy mikor, úgyhogy lefekszem, és másnap nem kelek fel.
17/43 anonim 

válasza:

jó soká adrenalinfröccs közben
18/43 anonim 

válasza:

nem is tudom. mindenképpen szenvedés nélkül, álmomban és előtte el akarok búcsúzni a szeretteimtől.
20/43 anonim 

válasza:

Nekem nincsenek nagy elvárásaim.
a.) Magamra robbantok egy híres épületet, hogy bekerüljek a történelembe
b.) Halálra kúrom magam
c.) Halálra iszom magam
d.) Halálra szívom magam
14/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!