Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinőttem ezt a barátságot,...

Kinőttem ezt a barátságot, vagy mivan velem?

Figyelt kérdés

Mostanában jobban vágyok mások társaságára a legjobb barátnőmé helyett. de akkor valamiért oda mennék vissza hozzá, ha a másik csajokhoz megyek.. de már elegem van!

egyszer külön voltunk 1 hétig és akkor tök jó volt meg minden mert nem is hiányzott annyira.. de ha látom akkor valami elkap hogy oda kéne mennem és pofizni... :(

nagyon elegem van!!!

mi a fenét csináljak? amúgy a másik lányok is örülnek, ha inkább velük vagyok... :S:/

14L

2010. máj. 30. 18:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak fejlődik a személyiségetek, ezért nem biztos, hogy sok közös érdeklődési körötök, beszédtémátok marad. Próbálj olyanokkal barátkozni, akiknek a társásagában jól érzed magad. Bár néha kell egy kis egyedüllét, de ha azt érzed, hogy jobb valaki nélkül huzamosabb ideig, akkor mérsékeld a vele való találkozást.
2010. máj. 30. 18:30
 2/3 A kérdező kommentje:
de ő teljesen rám van csak néha másik csajokkal dumál de akkor nekem is ott kell állnom.. ha meg elmegyek másokkal akkor ő elmegy meg hogy én most utálom... már elegem van :/
2010. máj. 30. 21:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Velem is kb ez volt a helyzet, csak nálunk voltak egyéb okok is... :)

Szerintem beszéld meg vele, hogy ő is menjen oda azokhoz a lányokhoz. (Persze, csak ha te is akarod.) Elvégre, ott ő is beszélgethet mással is, s mégis együtt vagytok. :D

Remélem segíthettem. :)

14/L

B

2010. máj. 31. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!