Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinálja, hogy megleljem...

Mit csinálja, hogy megleljem az igaz barátságot?

Figyelt kérdés

Már régóta nincs igazi barátnőm! Keresem az igaz barátságot de nem találom.

Kiskoromban mindig volt legjobb barátnőm,de most nincs soha,mert mindenki nagyobb lett és változott.Van sok barátom,de senki sem olyan mint én. Mindenki más, és sosem érzem olyan jól magamat velük. Senkinek sem vagyok a legjobb barátnője.Nem közösítenek ki,mert azért elvagyok velük, de van egy másik lány akit a legjobbnak tartok,de neki nem vagyok a legjobb.Már több mint 3 éve nincs igazi barátom aki viszonozta volna a barátságot.Szerinted mit tegyek? Hogyan találjam meg az igazit??

2010. máj. 16. 17:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Sehogy. Nagyon ritka, hogy ilyen embereket találj...
2010. máj. 16. 17:08
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehetnél mondjuk az én barátnőm. Ugyanebben a cipőben járok.
2010. máj. 16. 17:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok egy ideje, de nem keresem görcsösen. Majd eljön, ha jönnie kell :)
2010. máj. 16. 17:13
 4/13 anonim ***** válasza:
:) az én barátnőm is lehetnél:) 15/L
2010. máj. 16. 17:17
 5/13 anonim válasza:
Nevetni fogsz,de nekem igaz barátom van.Aki pasi.Velük könnyebben megértem magam.A nőkben akik barátkoztak velem sokat csalódtam,mind csak kihasználta a barátságot.
2010. máj. 16. 17:17
 6/13 Valkyrja válasza:

A barátság (az IGAZI) olyan, mint a fél pár zoknik. Minél jobban keresed, annál elkeseredettebb vagy és biztos, hogy nem találod meg. Ne keresd, mert akkor a magányodat csak kihasználják. Nekem 10 éve nincs barátnőm, de nem is nagyon hiányzik :/

19L

2010. máj. 16. 17:22
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem fogsz soha olyan embert találni akivel annyira hasonlítanátok.. És nem is ez a lényege a barátságnak. Hanem az, hogy szereted minden hibája, hülyesége, különbözősége ellenére. Szerintem légy toleránsabb. Az én legjobb barátnőim teljesen mások mint én, és ez így jó. Milyen unalmas lenne, ha mindig mindenben tökéletesen egyetértenénk, nem is tanulnánk sokat egymástól.
2010. máj. 16. 17:30
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
egyszer csak
2010. máj. 16. 17:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell hasonlítani a másikhoz arra, hogy igaz barátok legyetek. Csak el kell fogadni és megérteni a másikat olyannak amilyen.

Nekem van igaz barátom, és nagyon szerencsésnek érzem magam miatta. Nem tudom hogy alakult ki, csak jött hosszú évekkel ezelőtt és azóta is töretlen.

2010. máj. 16. 17:39
 10/13 anonim válasza:
Én is így vagyok vele:)ha gondolod írj msn cimet és talán tökjóba leszünk:D 15L
2010. máj. 16. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!