Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lányok, fiúk, veletek történt...

Lányok, fiúk, veletek történt már ilyen, vagy ehhez hasonló?

Figyelt kérdés

Alapjában véve én egy elég zárkózott ember vagyok, soha sem mutatom ki másnak az érzelmeimet (ezért elég sokan hiszik azt, hogy nekem olyanok nincsenek is). A családtagjaimat sem szoktam ölelgetni, csókolgatni, a barátnőimet sem (sajnos nincs párom, még sose volt, de már nagyon vágyom rá), csak az állatokkal tudok felszabadult lenni (rengeteget csalódtam már az emberekben, ezért alakult ez ki).

Ezeket csak azért írtam le, hogy átlássátok mennyire meglepődtem és megijedtem magamtól valamelyik nap:D Az történt, hogy felszálltam a trolira, nem volt ülőhely, ezért álltam az ajtónál. Felszállt egy férfi, és pár centire állt meg mellettem. Nem izgatott fel, nem is jött be mint pasi (nem is figyeltem meg az arcát), (csak annyi hogy jól esett a közelsége és jó illata volt) de arra eszméltem fel, hogy kis híján megöleltem...XD Alig bírtam visszafogni magam, még szerencse, hogy leszálltam a a következő megállónál, annyira jól esett volna:D Annyira meglepődtem magamon, nem tudtam/tudom hová tenni ezt az egészet (azt tudom, hogy valószínűleg szeretethiányos vagyok, de ezt eddig is tudtam és SOHA nem fordult ilyen elő).

Veletek történt már ilyen? Hogy vadidegen ember iránt ilyet éreztek? Mi válthatta ki? Kort és nemet is írjatok légyszíves.

18/L

2010. máj. 29. 20:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
igen igen! Van olyan hogy Feromon ami a nők hormonait rövid idő alatt be indíttyák!
2010. jún. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!