Mit tegyek? Senkit sem érdekel velem mi van?
Figyelt kérdés
Engem mindenki leszar,elhanyagol,bármi történik az én hibám,anyám is utál,akár ételt kérek tőle vagy bármit mindig az a válasz hogy menjek el és vegyek magamnak,persze ha apám elhozza hozzánk a gyerekét(aki mástól van nem anyámtól) akkor neki ajándékokat vesz,kaját csinál neki,és ez nekem nagyon szarul esik.Mit tehetnék?Egyébként 18 éves vagyok,még 1 évig nem tudok elmenni innen,illetve van egy autóm is amire a jogsim hamarosan meg lesz,amit anyám barátja adott nekem aki jó fej,de mindig apám viszi el és teljesen tönkreteszi,a belső berendezések nagy része már nem működik(pl. a ventillátor,és így nem lehet lehűteni sem magam ilyen melegben),illetve már a motorját is tönkretette,de még beindul,egyszer nagy víz volt és belement a benzines autóval.És semmit sem fizet az autóra,se benzint,se biztosítást,se műszakit,lassan 1 éve csak ő használja és tönkreteszi.Nem tudok mit tenni,akármi problémám van mindig az én hibám és oldjam meg egyedül.Bocsi ha hosszú lett.2010. máj. 29. 17:18
11/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom,a jogsim jövő héten jön meg.(előző héten voltam okmányirodában és a 10 nap jövő héten telik le)Tudom hogy önállósodnom kéne,de munka mellett nem tudnék rendesen tanulni.Illetve nem az hogy nem tudom megcsinálni a kaját,hanem azt mondja hogy magamnak vegyem meg.És mindenre ez a válasz.Az a kocsi pedig nem olyan nagy dolog,nagyon régi,és mostmár úgy is tönkrement:S Egyébként a benzint is magamnak kéne fizetnem.
2010. máj. 29. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!