Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Senkit sem érdekel...

Mit tegyek? Senkit sem érdekel velem mi van?

Figyelt kérdés
Engem mindenki leszar,elhanyagol,bármi történik az én hibám,anyám is utál,akár ételt kérek tőle vagy bármit mindig az a válasz hogy menjek el és vegyek magamnak,persze ha apám elhozza hozzánk a gyerekét(aki mástól van nem anyámtól) akkor neki ajándékokat vesz,kaját csinál neki,és ez nekem nagyon szarul esik.Mit tehetnék?Egyébként 18 éves vagyok,még 1 évig nem tudok elmenni innen,illetve van egy autóm is amire a jogsim hamarosan meg lesz,amit anyám barátja adott nekem aki jó fej,de mindig apám viszi el és teljesen tönkreteszi,a belső berendezések nagy része már nem működik(pl. a ventillátor,és így nem lehet lehűteni sem magam ilyen melegben),illetve már a motorját is tönkretette,de még beindul,egyszer nagy víz volt és belement a benzines autóval.És semmit sem fizet az autóra,se benzint,se biztosítást,se műszakit,lassan 1 éve csak ő használja és tönkreteszi.Nem tudok mit tenni,akármi problémám van mindig az én hibám és oldjam meg egyedül.Bocsi ha hosszú lett.
2010. máj. 29. 17:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen tudom,a jogsim jövő héten jön meg.(előző héten voltam okmányirodában és a 10 nap jövő héten telik le)Tudom hogy önállósodnom kéne,de munka mellett nem tudnék rendesen tanulni.Illetve nem az hogy nem tudom megcsinálni a kaját,hanem azt mondja hogy magamnak vegyem meg.És mindenre ez a válasz.Az a kocsi pedig nem olyan nagy dolog,nagyon régi,és mostmár úgy is tönkrement:S Egyébként a benzint is magamnak kéne fizetnem.
2010. máj. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!