Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek? Senkit sem érdekel...

Mit tegyek? Senkit sem érdekel velem mi van?

Figyelt kérdés
Engem mindenki leszar,elhanyagol,bármi történik az én hibám,anyám is utál,akár ételt kérek tőle vagy bármit mindig az a válasz hogy menjek el és vegyek magamnak,persze ha apám elhozza hozzánk a gyerekét(aki mástól van nem anyámtól) akkor neki ajándékokat vesz,kaját csinál neki,és ez nekem nagyon szarul esik.Mit tehetnék?Egyébként 18 éves vagyok,még 1 évig nem tudok elmenni innen,illetve van egy autóm is amire a jogsim hamarosan meg lesz,amit anyám barátja adott nekem aki jó fej,de mindig apám viszi el és teljesen tönkreteszi,a belső berendezések nagy része már nem működik(pl. a ventillátor,és így nem lehet lehűteni sem magam ilyen melegben),illetve már a motorját is tönkretette,de még beindul,egyszer nagy víz volt és belement a benzines autóval.És semmit sem fizet az autóra,se benzint,se biztosítást,se műszakit,lassan 1 éve csak ő használja és tönkreteszi.Nem tudok mit tenni,akármi problémám van mindig az én hibám és oldjam meg egyedül.Bocsi ha hosszú lett.
2010. máj. 29. 17:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igazából mi a kérdés? A leírtakban az autó használatáról van szó. Majd a végén elnézést kérsz olyanért amiért fogalmam sincs miért kell. :(
2010. máj. 29. 17:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit érthetetlen ez. Elhiszem,hogy vannak dolgok, amikor szarul esnek, de kaját csinálni csak tudsz már 18 évesen :) A klímán meg ne izgulj, az én kocsimban sincs, de ablak van, amit le lehet húzni. Ha apukád nem fizet benzint akkor mégis hogyan megy a kocsival? Majd ha meglesz a jogsid bezárod az autót és kész, de ne sajnáld apukádtól, ha te még úgysem tudod vezetni, én sem vagyok irigy, mindenkinek szívesen kölcsön adom az autóm (persze családtagoknak, idegeneknek nem). Ha lesz jogsid majd megjavítja :)
2010. máj. 29. 17:24
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
Igazából engem sem érdekel mi van veled. Hisztis kamasz vagy, ennyi.
2010. máj. 29. 17:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Az első része fontosabb,egyszerűen bármi történik minden az én hibám.Le vagyok szarva,de egy idegen gyerek az persze fontos,meg neki minden meg van adva,de én még a kaját is vegyem magamnak...
2010. máj. 29. 17:39
 5/11 A kérdező kommentje:
2. tudok kaját csinálni,de nem engedi hogy azokból csináljak amiket ő vesz!Klíma ebben sincs,mivel egy nagyon régi autó,csak van benne ventillátor ami fújja a levegőt,vagyis már nem fújja.Egyébként az autóról azért írtam olyan hosszasan mert nagyon szeretek vezetni,de sajnos így már nem fogok tudni=/Ez volt az egyetlen dolog amibe senki sem szólt bele,és nyugodtan csinálhattam,de már ez sem lesz:S
2010. máj. 29. 17:41
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem megkell tanulnod tűrni ennyi az egész.elhiszem hogy néha még apró cseprő dolgok is kiverik a biztosítékot de még egy két év és beletanulsz hogy tűrni kell..Majd ha kicsit még felnőttebb leszel lehet neked is szavazati jogod.Egyébként elég gyakoriak az igazságtalanságok kicsiny világunkban.
2010. máj. 29. 17:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy utálnak, ha még egy autót is kaptál, bár még jogsid sincs. Miért baj, ha apukád használja a kocsit? Ki fizeti a felsorolt költségeket, anyukád? Akkor hagyd, majd ők elrendezik egymás között.

Azért érzed úgy, hogy nem szeretnek, mert 18 évesen már némi önállóságot várnak tőled? Szerintem csak fáradtak és szeretnék, ha már te is önállósodnál egy kicsit. Azért a te korodban egy egyszerű vacsit már illik összedobni. Próbálj meg kedveskedni, kicsit segíteni odahaza, néha puszild meg anyukádat, kérdezt meg, milyen napja volt, ne légy féltékeny a féltestvéredre, meglátod, a hangulat is javulni fog.

2010. máj. 29. 17:45
 8/11 anonim válasza:
25%

Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten...

18 éves vagy, kezdj függetlenedni Tőlük. Menj el haverokkal, és ha azzal jönnek, hogy elkérnék az autódat, akkor annyit mondasz: nem (vagy csak akkor adod oda, ha veleük mehetsz).

Lehet, szemétségnek tűnik, de ha egy szülő arra nem képes, hogy pl. etesse a gyerekét (hiába 18 éves) akkor nehogy már a gyerek legyen a hibás!

Nem tudom, mész továbbtanulni? Mert akkor azt az egy évet bírd ki, és utána kisebb-nagyobb mértékben kezdj új életet. Menj el diákmelózni stbi, ha annyira rossz, abból megtudod szedni magad és ha mást nem, de egy albérletbe eltudsz menni, ahol a magad ura lehetsz.

2010. máj. 29. 17:46
 9/11 anonim ***** válasza:
Millió meg egy ember van ilyen helyzetben. Örülj h neked legalább kocsid van. Am 17 évesen már letehetted volna a jogsit.
2010. máj. 29. 17:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Kérdező! Van, akinek nincs senki élő rokona a világon, akitől egy fűszálat kapna. Van, akinek tető nincs a feje fölött, egyik napról a másikra él. van, akinek ezek kombinációja. Te meg azon bőgsz, hogy 18 évesen anyád nem csinál neked kaját, és többet törődik a kisebb féltesóddal, illetve hogy a kocsidban nem jó a ventillátor.

Elhiszem, hogy nem ennyi az egész probléma, és hogy valóban kevésnek érzed a törődést, de fel kell nőnöd, és te mosta abban a korban vagy, ahol kell lépni egy nagyot anyu nélkül, megcsökkent támogatással. És olybá tűnik, nem is vagy annyira rossz helyzetben egyébként...

Ne azon törd a fejed, amid nincs, meg amid lehetne, hanem amid megvan. Rengeteg ember van, aki örömmel beszállna az életedbe, és elégedetten, boldogan élne benne, mert egyeseknek ennyi sem adatik meg.

2010. máj. 29. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!