Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha 38 évesen még nem tudtam...

PetiOS kérdése:

Ha 38 évesen még nem tudtam elérni az életben semmit, nincs Családom, lakásom, autóm, akkor én nem vagyok életre való? 38Ffi

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 17:53
1 2
 11/11 P83 válasza:

Mint az előttem szóló is bizonyítja vannak még kedves normális, nők, de, hogy nem sok van belőlük az biztos.

Még olyan nővel nem találkoztam aki egy személyben lett volna önzetlen,nem érdekből párt választó, az első nagyobb problémánál nem otthagyó, türelmes, megértő, őszinte(tehát nem hazudozik össze vissza és nem tagad le mindent és nem azzal védekezik, hogy "én nem hazudtam csak nem mondtam el..")

és ezek mellett mondjuk még csinos is(nem pláza cica, hanem szimplán csinos)

Most már ott tartunk, hogy az átlagos vagy átlag alatti nők nagy része sem rendelkezik ezekkel a belső értékes tulajdonságokkal.

Mert ők is a könnyebb utat választják, keresni egy férfit, aki majd minden,nehezen előteremthető dolgot,tárgyat előteremt,megold amit ezek a nők nem tudnak megoldani maguknak, de a férfiaktól maximálisan megkövetelik.

Ez aztán a fair dolog, nem igaz?

És ami a legszebb a nők egy része még ezt meg is indokolja.

"Egyik lány ismerősöm kifejtette, hogy ez nem pénzéhesség és nem érdek dolog, hanem tudod az őskorban a férfiak elmentek vadászni a nők meg várták haza.."

Milyen érdekes, ha a nőkre nézve kedvező egy szabály akkor azt húzzuk elő az őskorból és alkalmazzuk a 21-ik században, sőt meg is követelik, ám voltak olyan korszakok is a múltban mikor a nők el voltak nyomva, meg voltak erőszakolva, milyen érdekes, hogy ezt a szabályt a nők nem akarják vissza hozni csak mindig azt ami rájuk nézve kedvező, ami az életüket megkönnyíti.

Sőt még azt sem szeretnék a nők, hogy igazságosan minkét nemre ugyan azok a szabályok vonatkozzanak, hiszen már réges régen sokkal kedvezőbb szabályok vonatkoznak a nőkre, emiatt ez nagy érvágás lenne nekik.Azok a nők akik normálisak azoknak nem, hiszen nekik természetes, hogy ugyan olyan szabályok vonatkoznak a párjukra mint rájuk, ám az élősködő, követelőzők nagy többsége ezt nem szeretné.

Gyakran mondják a nők, ha egy férfinak nincs lakása, sok pénze akkor "nem vagy férfi"

A nők attól nők, hogy követelőznek, hogy erőszakosan olyan dolgokat követelnek a férfiaktól amit ők maguk sem tudnak megteremteni maguknak??

Hol van ilyen szabály????

Ezt megint a nők találták ki és akarják lenyomni a férfiak torkán,

El akarják velünk férfiakkal fogadtatni, hogy normális az, hogy ők követelőzhetnek,hisztériázhatnak hogy normális az, hogy a tárgyainkért szeretnek és nem magunkért, hogy csak addig vannak velünk amíg rendelkezünk drága tárgyakkal,hogy nekünk mindent kötelességünk egyedül megteremteni, nekik nem, sőt nagyon sok esetben én magam is tapasztaltam, hogy még abba se mennek bele, hogy együtt teremtsünk meg dolgokat, az nem jó, hiszen akkor nekik is dolgozniuk kell érte keményen.

Mi férfiak teremtsük meg egyedül és mikor minden meg van akkor majd hirtelen elő kerülnek és "szeretni fognak" , de nem minket, hanem a tárgyainkat.

És csak addig amíg rendelkezünk azokkal a tárgyakkal, meg amíg szépeket mondunk nekik.

Melyik a könnyebb út előteremteni ma lakást, autót, tengerparti nyaralást és egy nő kívánságait teljesíteni minden héten,elviselni a hangulatingadozást, követelőzést vagy könnyebb hisztériázni, követelőzni, vagdalkozni, hogy nem vagy férfi, ha nem adsz meg nekem mindent és mondjuk cserébe jó szexet adni a férfinak és kielégíteni ezen a téren(feltételezzük, hogy ebben jó a példában szereplő alany) ?? ;)

Az meg, hogy a pasi megdöglik a munkába cserébe azért, hogy legyen egy követelőző,élősködő, érdek barátnője vagy élettársa az teljesen természetes.

Mi fogadjuk ezt el férfiak, mert ez a normális - gondolja nagyon sok nő.

A másik nagyon gyakori, mikor egy nő kifejti, hogy milyen pasit keres.90% azzal kezdi, hogy szeressen engem.

Azt szerintem még nem nagyon hallottam egy nőtől sem vagy nagyon ritkán, hogy azt mondta volna, hogy olyan férfit keresek akivel szeretjük egymást!!!!

Tehát , hogy a nő is szeresse a férfit, de ez sokszor olyan kultúra idegennek tűnik a nőknek.

Az természetes, hogy a férfi szeresse a nőt, de az nem, hogy a nő szeresse a férfit.

Az már sokkal elfogadottabb, hogy a pasi szereti a nőt, a nő meg együtt marad a férfival amíg az mindent megad neki.

Persze, hogy azt akarja a nő, hogy szeresse a férfi, hiszen csak egy olyan férfit lehet teljes mértékben kihasználni anyagilag, lelkileg aki szereti őt.

A nők mindig jó helyre akarják tenni a seggüket, de mikor elfogy a pénz vagy bármilyen gond merül fel többsége lelép, nem tart ki, nem érti meg a férfit, hanem hirtelen azt mondja, hogy kiszeretett belőle, de én állítom, hogy a nők nagy része azt sem tudja, hogy mi a szerelem.

Mivel sok nőnek az a szerelem, mikor egy férfi minden kívánságát teljesíti vagy mikor egy férfinak jó kocsija van, szép lakása, sok pénze vagy éppen egzotikus tengerpartra mennek nyaralni .(ilyenkor nagyon "szerelmesek" a nők)

Tehát a nők nagy részének ez a szerelem

Mikor ezek negatív irányba változnak azonnal megfigyelhető, hogy a nők nagy része hamar megváltozik és kifordulnak magukból.

Az addig hízelgő, kedvesen mosolygó nők hirtelen szörnyeteggé változnak.

A nők nagy részének ez a szerelem.Tárgyakba, körülményekbe szerelmesek meg abba, hogy minden kívánságukat teljesítse a férfi.

De ez nem szerelem!!!!!!!

Ez egy érdek gondolkodás, egy haszonlesés, de ma mégis ez az elterjedt felfogás és a nők azon dolgoznak, hogy ez elfogadott legyen, mert így nekik sokkal könnyebb lesz.

Sok konfliktus forrása ez.

Sokszor az az érzésem, hogy a nők egy szeretőt és cselédet keresnek egy személyben akinek az a feladata, hogy mondjon szépeket , hogy önbizalmat adjon a nőnek és mindent elő teremtsen amire a nő vágyik.

De ha nincsenek szép tárgyai, sok pénze, ha nem tudja elvinni a nőt tengerpartra nyaralni minden évben akkor nagy ívben tojni fog arra, hogy, szépeket mond-e neki vagy sem, hiszen maximum csak lelkileg tudja kihasználni, de anyagilag nem.

Ilyen esetben a nő addig tartja csak maga mellett a szépeket mondó, ám, de egzisztenciálisan nem kimagasló helyzetű férfit, amíg nem jön egy gazdagabb akinek több pénze van és még szépeket is mond.

Mikor ez bekövetkezik azonnal lapátra kerül az előző férfi.

Elnézést a hosszas kifejtésért, de fontosnak tartottam mindent leírni.

Kedves kérdező, nem tudom, hogy iszol e például vagy vannak-e szenvedély betegségeid, mert az lehet még ok arra, hogy nem találsz neked való nőt.

Viszont láthatod azt is, hogy a nők gondolkozásával, bőven akad gond, sajnos a nők mindig a külsőjükön dolgoznak, holott belül sokkal nagyobb a probléma velük.

Üdv!

JB

2018. márc. 9. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!