Ha 38 évesen még nem tudtam elérni az életben semmit, nincs Családom, lakásom, autóm, akkor én nem vagyok életre való? 38Ffi
Ha ennyi évesen semmid sincs , akkor nem csoda hogy a csajok is elkerülnek.
A csajoknál első az életre valóság, a lakás, az autó , a élhetés, anyagi biztonság, majd utána jön a szerelem.
Olyan csajt még nem találtak fel aki a férfit segiti anyagilag.
Az a helyzet,hogy mióta szabadultam,98ban ,csak a Negatív ivek értek.Szobafestő a szakmám.Építőipar.Az akkori Vállalkozó eláztatott teljesen.Elhintette hogy szerinte nagyon rossz munkaerő vagyok stb.Holott ez persze nem igaz.Lehet voltak helyzetek amit kihasznált.A lényeg hogy azóta nagyon nehéz itt a városban vállalkozónál elhelyezkednem stb.Ennyit a Munkahelyről.
Nők:Volt jópár jó évem.Ez a ciklus 2014-ben végetért.6 éves kapcsolattal egyetemben.Azóta semmi.Szószerint.Mintha nem léteznék.
Én úgy látom, mindenki megtalálja a párját, mindegy mit dolgozik, van-e autója, lakása.Csak a kb.hozzá azonos "szinten" élő lányok közt keresgéljen, tehát akinek nincs érettségije, ne akarjon diplomás lányt, egy 38 éves "fiú" ne akarjon 25 éves lányt, hanem korabelit, stb.
Azért nem minden lány olyan, hogy ha nincs a fiúnak kocsija, lakása, akkor már nem is kell.
Mi a férjemmel úgy kerültünk össze, neki szakmunkásképző, nekem érettségi volt, és gyakorlatilag ezen kívül semmink nem volt.De jobb volt így, mert mindent együtt teremtettünk meg, házat, kocsit. Ő nem tanult többet, én gyerekek mellett 2 diplomát szereztem, de most úgy alakult, ő végez magasabb szintű munkát nálam, és jóval többet keres.Volt fordítva is már, de sem az a helyzet, sem a mostani nem okoz kettőnk közt gondot.
Mikor megismertem, eszembe se jutott volna, otthagyom mert nincs semmije!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!