Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintettek ettől érzem...

Kiara1555 kérdése:

Szerintettek ettől érzem magam egyedüll?

Figyelt kérdés
Minden nap körül vessznek a barátaim hülyeskedünk jól szorakozunk de még is olyan mintha egyedüll lenék mióta eltünt a macskám azóta érzem ezt lehet hogy most ezt hülyeségnek nézitek de ez a macskám miatt van mert ő mindig ott volt minden hol akárhova menttem ha házit csinálltam akor is ott volt ha egyedüll voltam otthon ő akor is ott volt ha haza érkezztem az iskolából ő már ott várt engem de most hogy el tünt a macskám nagyon egyedüll érzem magamat most mindent más képpen láttok a barátaimat a szüleimett a testvéremet ezt csak azok értik meg akinek ez már megtörtént szörnyű egy érzés most nagyon sokan hülyének nézhetnek hogy egy macska miatt érzem magamat egyedüll de az az igasszág. Aki meg a helyesírásom miatt válaszol a kérdésemre az el takarodhat innen a francba (elnézést de nem tudtam hova rakjam ezt a kérdést) előre is köszönöm a normális válaszokatt.
2017. okt. 16. 14:54
 1/1 anonim válasza:
Biztos hozzad nott es megszoktad hogy valaki mindig ott volt veled. Sajnalom es reszvetem:c
2017. okt. 22. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!