Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek ettől jó ember...

Szerintetek ettől jó ember vagyok?

Figyelt kérdés
Tegnap a legjobb barátom, G elment egy buliba, és nagyon kikészült. Hajnali 3kor felhívott, hogy nem tudja, hol van, én meg, mivel az éjszakai busz megállóját nem találta, elindultam gyalog. 6-7 kilométert sétáltam, térkép segítségével találtam meg azt az utcát ahol sírva álldogált, szerintem valamit az italába kevertek. Nagyon nehezen, egy újabb 2 kilométeres sétával és sok tömegközlekedéssel hazahoztam magamhoz. Azóta hálálkodik nekem, mert senki nem ment volna el érte hajnalban. 20 éves lány vagyok, Hozzáteszem. Nem dicséretet akarok, hanem csak kiváncsi vagyok, más szerint is nagy dolog-e, mert most én vagyok az ünnepelt hős, és a legigazabb barát mindenki szemében.

2014. okt. 24. 06:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja, és szerintem ez nem nagy cucc. Mondjuk féltem hogy megerőszakolnak:D
2014. okt. 24. 06:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normalis tett egy barattól. Nem kell tole elájulni, de nyilvan jol esik az embernek.

Rossz a kategoria.

2014. okt. 24. 06:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Bajban mutatkozik meg az igaz barat.Ez a különbseg barat es haver között :)Jol tetted!
2014. okt. 24. 07:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó barát vagy, de kicsit meggondolatlan is. Egy fiatal lánynak egyedül nekiindulni gyalog szerintem meggondolatlan. De akkor is szép tett volt.
2014. okt. 24. 07:06
 5/8 anonim ***** válasza:

helyesen cselekedtél taps taps taps :D egy igazi barát ként viselkedtél :) annak ellenére hogy gyalog voltál és féltél ráadásul egy lány vagy :]

igaz nem egy szupedhõs cselekedett volt de ez pont baráthozz illô :)

2014. okt. 24. 08:33
 6/8 anonim ***** válasza:

Érdemes mással jót tenni. Emlékezni fognak rád...

amikor újra bajba kerülnek

2014. okt. 25. 15:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Milyen G barátod? G za?
2014. okt. 27. 12:03
 8/8 anonim ***** válasza:
tettél neki egy szívességet, de igazából meg is érdemelte, piás liba
2014. okt. 27. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!