Van egy "haverom", aki engem állandóan zaklat. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
Pénzt is kér tőlem, amit aztán vissza sem ad. Követeli, hogy menjek el vele mindenhova, és egy hétvégém sem telhet nyugodtan, hogy itthon maradjak, és semmit ne kelljen csinálnom, mert ő mindig csak elhív valahova. Az nem is lenne baj, ha időnként elhívna, de már idegesítő, hogy minden hétvége minden napján. És hiába mondom neki meg, hogy nem érek rá, mert azt nem hiszi el, és akkor eljön ő hozzám, és elhurcol jóformán. Mindenképpen eléri, hogy el kelljen mennem vele. És amikor vele vagyok, úgy bánik velem, mint egy kutyával, annak is nevez. Csicskának használ, ezt a többi iskolatársam is mondta már.
Mit csináljak vele? Hogyan érjem el, hogy végre már hagyjon békén? Egyébként meg semmi kedvem vele barátkozni.
(Én 14 éves vagyok, ő meg 13)
2010. máj. 29. 08:51
1/1 anonim válasza:
mi az hogy elhurcol?:D nemmész és KÉSZ! am egy jobb egyenes és egyből sehova sem fog elhívni xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!