Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van egy haverom, aki hallás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy haverom, aki hallás sérült, szerintetek ez lehet-e ok, hogy elhajtsák őt állandóan? Lányok válaszoltok?

Figyelt kérdés

Van egy haverom, aki hallás sérült (bal fülére siket a jobbra meg "csak" félig) van némi kisebbségi komplexusa emiatt, de amúgy rendes srác, lovagias is, és nagyon kedves tud lenni a lányokhoz (a volt bnője is mondta), már többször mentette meg az életemet randi téren hogy mit vigyek a lánynak mit vegyek fel, hova vigyem stb, a tanácsai alapján mindig nyert ügyem volt szóval ahogy észrevettem ért a lányokhoz vagyis tudja mitől "döglenek".

mégis szegényt állandóan átvágják a nők, volt hogy még egy csók is elröppent a 2. randin aztán másnap msn-en közölte vele az illető hogy a hallókészüléke miatt nem lehet köztük semmi.

És állandóan így jár szegény, szóval szerintetek ez Lehet-e ok hogy elhajtsák őt állandóan ?

Vagy csak rossz helyen keres ?

Vagy szerintetek mi lehet a probléma ?

2009. ápr. 5. 12:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha bejönne a stílusa, meg az ideálom lenne engem nem zavarna, hogy hallássérült! Szerintem rossz helyen keresgél!
2009. ápr. 5. 12:53
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
az elsonek igaza van.ha bejon a srac akkor nem erdekel,hogy van hallokeszuleke vagy nem.
2009. ápr. 5. 12:55
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
kizárt, hogy a hallókészüléke érdekeljen!másnak más hibája van, én mindenhonnan elkések, meg rossz a memóriám. az se kellemes dolog. ha jó fej, és vonzódna hozzá egy lány, nem érdekelné a hallása...sztem. ez lenne a normális. ha meg ugyanugy hall a készülékkel, kit zavar, h ottvan?inkább neki kéne elmondani, h emiatt ne legyen komlexusa, mert ha azt mutatja kifelé is, h ez kínos, meg gáz, akkor a lányok is úgy fognak hozzá viszonyulni. tartsa termeszetes dolognak, és éljen lazán.
2009. ápr. 5. 13:07
 4/13 anonim ***** válasza:

Nálam ez nem lenne ok arra, hogy elhajtsam. Ha bejön a srác, kedves, figyelmes, tudok vele beszélgetni, és tényleg tudja, hogy mitől "döglik a légy", akkor ez engem egyátalán nem zavarna. Szerintem ne adja fel, vannak normális lányok, akik nem törődnek ilyennel. Nem tudom miért zavar valakit egy hallókészülék.

19/L

2009. ápr. 5. 14:01
 5/13 A kérdező kommentje:

köszönöm az eddigi válaszokat...

kifelé nem mutat ebből semmit, mármint hogy zavarná őt, meg ahogy elmondta ő így teljesen elfogadja magát, tehát kifelé pláne randin nem szokta ezt erősíteni

most mondhatnám hogy fellépnék szívesen mint randiguru, de nem akarom a kerítő szerepét játcani...

2009. ápr. 5. 14:18
 6/13 anonim válasza:

Szia!

A párommal teljesen ugyanez a helyzet,mint a barátoddal. Az egyik fülére szinte teljesen, a másikra félig-meddig süket. Már amikor megismerkedtünk mondta,hogy rossz a hallása,de sose fordult meg a fejemben,hogy emiatt ne járjak vele,vagy ott hagyjam. Ő sajnos előbb vagy utóbb teljesen meg fog süketülni az orvosok szerint,és sajnos nem lehet ez ellen tenni. De ha ez be is következik,akkor sem fogom elhagyni emiatt.Szeretem úgy ahogy van,rendes, lovagias,helyes srác aki szeret.

Az a lány pedig,aki otthagyta a barátodat amiatt,hogy hallókészüléket hord,az megérdemli,hogy valamilyen hasonló okból hagyják ott Őt is.

Üzenem a barátodnak,hogy fel a fejjel,ez nem akadály abban,hogy rátaláljon a NAGY Ő-re, és ne hagyja,hogy a hallása visszatartsa bármiben is! :)

20/L

2009. ápr. 5. 14:18
 7/13 A kérdező kommentje:
jahh és elszokta mondani hogy nála ez van, elég nyíltan tud róla beszélni
2009. ápr. 5. 14:21
 8/13 anonim ***** válasza:
A legjobb barátnőm szinte teljesen vak, mégis sokkal hamarabb talált párt, mint én teljesen egészségesen. A haverod ha ért a lányokhoz, lovagias és kedves, akkor szerintem csak rossz helyen keres. Én tuti nem hajtanám le csak azért, mert hallássérült. Ez olyan, mintha csak azért nem járnék valakivel, mert mondjuk balkezes.
2009. ápr. 5. 15:53
 9/13 anonim ***** válasza:

valószínű,hogy zavarja a lányokat és ezt nagyin irónikusan mondtam.Egyszerűen nem esete a lányoknak.

Van egy példám,gimiben volt egy évfolyamtársam lány,hallássérült,ő volt a gimi legjobb csaja,minden pasi a lábai előtt hevert,pedig alig hallott és érthetetlenül is beszélt sokszor,de imádtak,szóva nyugtas meg őt h nem emiatt ejtik:))

2009. ápr. 5. 19:16
 10/13 A kérdező kommentje:

kicsit továbbmegyek azért

ő lenne az a fiú : [link]

2009. ápr. 5. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!