Kéne egy kis segítség (? )!
Figyelt kérdés
Sok ember van úgy,hogy nincs személyisége és ezért másokat 'majmolnak' velem sajnos meg az van,hogy úgy mond sok személyiségem van...ezt így nehéz megfogalmazni...szóval nem is személyiség inkább stílus... vhogy én stílusra mindig elkezdek másokat utánozni,pedig nem akarom,de megtetszik és akkor én is ilyet akarok,de személyiségre pedig az van,hogy hol egy aranyos,kedves,jószívű lány vagyok, máskor pedig előbújik belőlem az ördög és nagyon szemét vagyok,persze utána megszólal a lelkim.Most ezt,azért írtam ki,mert már nem bírtam kezelni,egyszerűen nincsen stílusom ami zavar...szóval hol ilyen vagyok hol olyan...elkezdtem ma a hotdogomat csinálni regisztráltam...azon kaptam magam,hogy 'majmolom' le mások profilját több mint 3 órát szenvedtem és utána mérgemben töröltem.Egyszerűen zavar,hogy nincs egyedi ötletem,stílusom nem vagyok kreatív!Régen ez nem így volt velem,de vhogy teljesen elvesztem és nem találom a helyem:(Kérlek segítsetek!Mit tehetnék?!A pszichológusommal beszéltem erről...nem sokat mondott csak annyit,hogy ismerjem meg a személyiségeimet és utána döntsek,hogy melyik áll közelebb.A baj az,hogy mind1ik...2010. máj. 28. 22:01
3/6 A kérdező kommentje:
igen erre már rá jöttem,hogy nehéz eset vagyok...am még az emo se áll messze tőlem:Spont ez a baj,hogy egyszerűen bármilyen tudnék lenni:/nem tudom kialakítani a saját egyedi stílusom:(
2010. máj. 28. 22:14
5/6 A kérdező kommentje:
15 vagyok
2010. máj. 29. 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!