Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért történik ez velem?...

Miért történik ez velem? Tényleg ronda vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves srác vagyok és még sohasem volt barátnőm.Nem tudom de szerintem nem tetszem a lányoknak és én is rondának tartom magam. Nem áll jól se a rövid haj se a hosszú lefordítva RONDA VAGYOK! Sose lesz barátnőm. Kérlek segítsetek.
2010. máj. 28. 20:16
 1/10 anonim ***** válasza:

dehogynem lesz:)

14vagyok lány és még nekem se volt barátom..:$:D

ha küldessz privibe képet magadról mondok véleményt;)

2010. máj. 28. 20:20
 2/10 haggyámán ***** válasza:
Nekem se volt 15 évesen, sőt 17 évesen lett az első, aki el is hagyott, még sem rinyálok. Már bocsánat.
2010. máj. 28. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül!:) 16/F
2010. máj. 28. 20:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz :$
2010. máj. 28. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetnél. :P Am sztem az nem baj, ha 15 évesen nem volt bnőd. A bátyámnak 17 évesen lett először bnője, szal...
2010. máj. 28. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
képet :D
2010. máj. 28. 21:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha mutatsz képet, akkor majd el tudjuk dönteni. :)

Ne 'ostorozd' magad azzal, hogy "ronda" vagy. Más dolgok lehettek, amiért nem volt. Ki tudja?!

Nekem már volt 3 barátom, de ők csak játszadoztak velem.:( Szerencsére nem csináltam semmi hülyeséget*.:) De nem adom fel, keresem tovább... Ezt javaslom neked is!:)

15/L

2010. máj. 28. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:

ha úgyállsz hozzá hogy "ronda vagyok sose lesz barátnőm" hidd el nekem,tényleg nem lesz :D

ha valahogy megnövelnéd az önbizalmadat(tudom nem könnyű de megérné) és elhinnéd te is,hogy igenis szerethet téged is egy lány akkor már több esélyed lesz barátnőre :)

kipróbáltam.működik :]

14L

2010. máj. 29. 10:34
 9/10 anonim ***** válasza:
dehogy vagy ronda annyitól, hogy nem volt még barátnőd. Semmivel nem vagy elkésve. Én is 15 vagyok, lány, nekem se volt még pasim. (simán lehetett vna, csak én nem akartam, szerintem szerelem nélkül nem sok értelme van) Osztályomban egy csomó fiúnak nem volt még csaja, pedig egyáltalán nem néznek ki rosszul, sőt... úgyhogy egy kis önbizalmat!
2010. máj. 29. 17:11
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem se volt még.. pedig 16múltam szóval nemgáz..
2010. máj. 30. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!