Ebből ekkora ügyet kellett csinálni?
Nem rég tértem rá a gportal.hu-ra. Eddig csak mlap-os oldalaim voltak. Ott ha egy oldalnak kivolt téve a buttonja egy másik oldalra akkor az azt jelentette,hogy az az oldalé. A gportálon viszont úgy van,hogy mindenki csinál a cseréinek képet. Ezt viszont én nem tudtam. Az egyik oldalról leszedtem a buttont. Kb 2 napra rám írt(Vendégkönyvbe) az oldal szerkesztője akiéről leszedtem hogy: Szedjem le azonnal, mert ez nála lopásnak számít, és,hogy így meg úgy meg amúgy. Jó én még aznap leszedtem. Az ő Vendégkönyvében eképpen kérten bocsánatot:
Szia!Bocsi a kellemetlenségért, kérlek ne haragudj! Mivel még csak kb 1hónapja szerkesztek oldalt ezétrt azt hittem,hogy az a kép az oldal buttonja.(mlap.hu-n úgy volt) Bocsi!
Amúgy jó lesz a dizi:)
Utána kitöröltem az ő felháborodott üzenetét.
Erre ma ő írt egy elég ócsárló bejegyzést nekem:
Szia már boccs! De mégis mért törlöd az üzenetem?? legalább annyi gerinced lehetne, hogy akkor rám írsz hogy boccs vagy valami ha már törlöd a \\\\\\\\\\\\\"jelenlétem\\\\\\\\\\\\\"...-.-\\\\\\\\\\\\\" Úgyhogy....Legalább lecserélted a képet... De akkor is elég szemét vagy!...
ez hülye???!!
ennek mi van az agya helyett szar?
az előző vagyok ez az emberi kis lény nem norrmális agyára ment az oldalszerkesztés menyjen az anyjába én is nagyon felhúztam volna magam és elkültem volna a jó büdös francba
öhöm...elnézést :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!