Annyira szeretnék már. Igaz volt már három, DE egyikkel se csináltam semmit. El se mentem velük sehova, meg ilyenek. 2-őt nem is szerettem, csak az úgynevezett "barátnőim" vettek rá. Na mindegy. 13 éves vagyok és már szeretnék egyet. Valamiért mégse tetszek a fiúknak. Pedig nem vagyok se ronda, se hülye (ezen azt kell érteni, hogy okos vagyok) se undok dög... MI A BAJ VELEM?????
Még nagyon gyerek vagy. Nem csak korban,de még agyban is. Nölj fel és aztán pasizz!
2010. máj. 29. 14:40
22/29 haggyámán válasza:
Akkor ne is járj vele. Ha ő így nem szeret téged, akkor se szeretne, ha ott lennél a közelében.
2010. máj. 29. 15:51
23/29 anonim válasza:
b@szkii te csaj!!-.-"
Azt tanácsolom hogy 13 évesen még a tanulással foglalkozzál,a pasik ráérnek késöbb!Ne a lábad között hordjad az agyad!Kérlek....Téged ne B@asszon már át ez a világ...-.-" Az Isten szerelmére.,....én 13 évesen még barmi babáztam-.-" Eszem ágában nem volt a fiukkal foglalkozni(remélem érted hogy értem)
Ráérsz még... fogadj szót a szüleidnek és tanuljál!
2010. máj. 29. 16:20
24/29 anonim válasza:
15 éves vagyok, én kortársaim is már rég pasiznak, de leszarom, én különb akarok lenni tőlük. Ezért elég sokan "felnéznek" rám, úgy értem, nem azt beszélik a hátam mögött, h milyen egy kis liba vagyok, lehet, hogy neked ez nem, de nekem igenis számít, gondolj arra is, hogy másoknak mi a véleményük rólad. Ha nem leszel kisk*rva, a fiúk is jobban meg fognak becsülni, és ha majd odaérsz, nem csak arra fogsz nekik kelleni. Az ilyen plátói "szerelmeket" pedig felejtsd el. Egy hét múlva már más fog tetszeni. Ráérsz te még pasizni... nagyon is.
2010. máj. 29. 17:21
25/29 A kérdező kommentje:
köszi a biztatásokat.:) de még mindig mondom h nem az a bajom hogy a többieknek van és fel akarok nőni, hanem magányos vagyok, egyébként a barbie babáimat elajándékoztam:'(
2010. máj. 29. 21:40
26/29 anonim válasza:
Én most 12 vagyok, de eddig még csak a tanulással foglalkoztam... Nekem is van egypár osztálytársnőm, akik már jártak vagy 10 pasival (ilyen ovis járás, még köszönni se köszöntek egymásnak csak mindenkinek mondták mi járunk ám... chh) és az egész suli egy nagy k*rvának titulája őket...
Szerintem azért is vagy magányos, mert már bebeszéled magadnak... legyél sokat a barátnőiddel és próbálj meg nem a pasikra gondolni egy kis időre :D
Ha nincsenek Barbie babáid, szerezz be Sims játékot, nagyon jól el lehet vele játszani, és ott eljátszhatsz a gondolattal, hogy XY-nal összejössz stb :)
Sokaktól hallottam már, hogy ők ezt csinálják ^^
2010. máj. 29. 23:14
27/29 A kérdező kommentje:
jaa, nekem megvan a sims3 a világ körül és nagyon izgalmas és nagyon szeretem, mostanában folyton vele játszom...
2010. máj. 30. 09:32
28/29 anonim válasza:
Na, megint kiragadtad a lényeget...
2010. máj. 30. 09:39
29/29 anonim válasza:
én is 13/L vagyok,sokat járok városba,barátkozós,beszélgető típus vagyok,és sokak szerint szép is,mégsincs barátom..:(..de ezzel sokan vannak még így,szóval nyugi,egyszer rádtalál majd valaki biztosan,hiszen ha már volt 3 barátod,nem lehet olyan szerencsétlen.:) nekem még egysem volt :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!