Nekem sosem lesz pasim? (14 lány)
Figyelt kérdés
Nem vagyok vékony de dagatt sem. 14 éves vagyok és hát nem tudom, de nem hiszem, hogy bárkinek is bejövök.. velem van a hiba??2010. júl. 11. 21:27
2/6 anonim válasza:
képet felteszel és válaszolok :D
3/6 anonim válasza:
Bízzál magadban, a magabiztos nőknek már a kisugárzásuk is vonzó.
4/6 anonim válasza:
én szívesen találkoznék veled, és kitudja, talán összejövünk. és igen egy képet linkelhetnél.
5/6 anonim válasza:
mindenkinek csak a külső számít?
am szerintem 14 évesen még nem kell pánikolni :)
6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, hogy mindenkinek a külső számít-e de megkérdeztem barátnőm aki azt mondta, hogy ő szerinte pár embernek bejövök aztán megkérdeztem egy másik csajt aki nem barát csak olyan haver és hát ő konkrét neveket mondott, amivel én annyira nem értek egyet de lehet, hogy nagyon önkritikus vagyok.. nem tudom.. :(( Lehet, hogy ezért érzem így?? De lehet, hogy tényleg bennem van a hiba, nem tudok szerelmes lenni.. mindegyik barátnőm állandóan mondogatja, hogy neki ez meg ez tetszik én nekem meg soha nem jön be senki.. aki meg be is jön legalább 4 évvel idősebb.. :S
2010. júl. 12. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!