Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mikor lesz már pasim?

Mikor lesz már pasim?

Figyelt kérdés
Annyira szeretnék már. Igaz volt már három, DE egyikkel se csináltam semmit. El se mentem velük sehova, meg ilyenek. 2-őt nem is szerettem, csak az úgynevezett "barátnőim" vettek rá. Na mindegy. 13 éves vagyok és már szeretnék egyet. Valamiért mégse tetszek a fiúknak. Pedig nem vagyok se ronda, se hülye (ezen azt kell érteni, hogy okos vagyok) se undok dög... MI A BAJ VELEM?????
2010. máj. 28. 19:35
1 2 3
 11/29 haggyámán ***** válasza:

Honnan veszed, hogy ezeket pasik írták?

Amúgy <i>tényleg</i> _kicsi_ vagy.

2010. máj. 28. 20:27
 12/29 A kérdező kommentje:
furcsa de folyton azt érzem hogy az életem egyre rövidebb (mondjuk ez igaz...) és lassan meghalok és ezért gondolkodok így... meg a többi osztálytársnőm akiknek már volt vagy 10 barátjuk
2010. máj. 28. 20:43
 13/29 anonim ***** válasza:

A következőkért bocsi.

B*zdki! Hagyd már abba ezt a.. "az osztálytársaimnak már volt vagy 10"-et... Ki nem szarja le???!!! Ha ők r*bancok, te is az akarsz lenni vagy mi a tököm?! Olyan érettnek hiszed magad 13 évesen, azt közbe meg a felfogásod még gyerek, mert az is vagy!!

2010. máj. 28. 20:46
 14/29 anonim ***** válasza:
Képzeld, úgy is lehet élni, ahogy én, 18 éves vagyok, még nem feküdtem le senkivel, és még itt vagyok, élek. Ha mindenki a környezetét venné példának, akkor nem léteznének már szűz emberek, vagy olyanok, akiknek még nem volt barátjuk. Mert úgy látom, te csak azért akarsz "pasit", mert a többieknek már több volt, mint neked. Ilyen aggyal viszont nem leszel más, mint az emlegetett hp.
2010. máj. 28. 20:49
 15/29 A kérdező kommentje:
huhhh... most valamiért nem lettem dühös, de nemcsak azért akarok mert a többieknek van, hanem egyik órán elkalandoztam, hogy milyen is lenne és akkor olyan boldog voltam, ami nem nagyon jellemző rám.... csak sajnos ennek van egy NAGY akadály...:'(
2010. máj. 29. 09:42
 16/29 haggyámán ***** válasza:
Na ugyan mi?
2010. máj. 29. 11:06
 17/29 A kérdező kommentje:
vidéki vagyok...
2010. máj. 29. 12:11
 18/29 haggyámán ***** válasza:

Azért még az eső is elkezdett esni. És? Én is vidéki vagyok, és az országban még rajtunk kívül körülbelül 6 millió vidéki van. Ez lenne az akadálya, hogy legyen pasid?

Vagy van valaki aki tetszik, csak ő nem vidéki?

2010. máj. 29. 12:32
 19/29 anonim ***** válasza:
Annyit mondok rá érsz még....elolvastam miket írtál,tényleg jobb lenne várnod...elég éretlen vagy.
2010. máj. 29. 13:55
 20/29 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: igen ő nem vidéki, ezért nem jár velem:(
2010. máj. 29. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!