Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan viselkedjek normálisan?...

Hogyan viselkedjek normálisan? Hogyan szüntessem meg a túlzásokat? 16/L

Figyelt kérdés

Elég furán viselkedem. Általában keveset beszélek, szomorú képet vágok, csak ülök, elvagyok egyedül csendben, magamtól semmit sem mondok, ha kérdeznek nehezen válaszolok.

Ugyanakkor néha, mikor belelendülök valamibe egyik percről a másikra kikelek magamból, felállok, szinte már kiabálok, gesztikulálok, irónikus vagyok, hangosan nevetek. Legutóbb az egyik percben ültem a földön a sarokban, addig egy szót sem szóltam, majd jött egy új téma, én pedig a semmiből felpattantam, át sem gondoltam semmit és a padló közepére állva elkezdtem nagyon hangosan magyarázni.

A környezetem szerint amikor alig szólalok meg, akkor túlságosan visszafogott vagyok, míg mikor pörgök és viháncolok akkor nagy túlzásokba esek. A kirohanásaim után nagyon elszégyellem magam és lelkiismeretfurdalásom szokott lenni, hogy ezt mégis mi a fenéért csináltam? Ez engem is és szerintem a környezetemet is zavarja, nagyon szeretnék normálisan viselkedni. Hogyan tudnám megszüntetni vagy legalábbis mérsékelni a túlzásaimat? 16/L

2017. szept. 17. 20:29
 1/2 anonim válasza:
Szerintem mikor úgy érzed hogy nagyon lehangolt vagy akkor is probálj meg kicsit felszabadulni, ettől talán majd időről időre a kirohanásaid is enyhülnek esetleg nem is lesznek. Csak legyél türelmes :)
2017. szept. 17. 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2017. szept. 17. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!