Hogyan viselkedjek normálisan? Hogyan szüntessem meg a túlzásokat? 16/L
Elég furán viselkedem. Általában keveset beszélek, szomorú képet vágok, csak ülök, elvagyok egyedül csendben, magamtól semmit sem mondok, ha kérdeznek nehezen válaszolok.
Ugyanakkor néha, mikor belelendülök valamibe egyik percről a másikra kikelek magamból, felállok, szinte már kiabálok, gesztikulálok, irónikus vagyok, hangosan nevetek. Legutóbb az egyik percben ültem a földön a sarokban, addig egy szót sem szóltam, majd jött egy új téma, én pedig a semmiből felpattantam, át sem gondoltam semmit és a padló közepére állva elkezdtem nagyon hangosan magyarázni.
A környezetem szerint amikor alig szólalok meg, akkor túlságosan visszafogott vagyok, míg mikor pörgök és viháncolok akkor nagy túlzásokba esek. A kirohanásaim után nagyon elszégyellem magam és lelkiismeretfurdalásom szokott lenni, hogy ezt mégis mi a fenéért csináltam? Ez engem is és szerintem a környezetemet is zavarja, nagyon szeretnék normálisan viselkedni. Hogyan tudnám megszüntetni vagy legalábbis mérsékelni a túlzásaimat? 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!