Hogyan viselkedjek?
Figyelt kérdés
Három éve járok egy osztályba. Régebben volt 2 barátnőm (a többiekkel sem voltam rosszban, de velük inkább csak a köszönés szintjén álltam), de a csoportbontások miatt eléggé eltávolodtam tőlük. Egy ideig ez nem zavart, mert voltak más barátaim is a suliban (a végzősök), de ők most elballagtak, úgyhogy a szünetekben rendszerint egyedül ülök és olvasok/nézek magam elé. Nem szeretném, hogy ez így legyen, de nem tudom, hogyan tudnék nyitni a többiek felé. El vagyok könyvelve egy aranyos, de csendes, visszahúzúdú lánynak, és ezért teljesen tiszta lappal nem kezdhetem. Ráadásul az osztály középpontja (az a sráác, aki mindenkivel jóban van) szerelmes volt belém (jó, nem szerelmes, mert nagyon jóban nem voltam vele)két évig, de én nem akartam tőle semmit, és ezért megharagudott rám. És ő generál valamiféle ellenérzéseket irántam másokban, ami még nehezebbé teszi a "magányos-csöndes-átlagos lány" szerepből való kitörésemet. Hogy viselkedjek?2012. okt. 1. 16:07
1/1 anonim válasza:
Viselkedj nyíltan, beszélgess a többi osztálytársaddal is (biztos vannak olyanok akik szimpatikusak), kezdeményezz, egy beszélgetés ne csak a köszönésből álljon hanem kérdezd meg őket hogy hogyvannak, miújság velük. Mosolyogj sokat, ne lássák rajtad hogy visszahúzódó vagy. Én sem voltam/vagyok valami nyílt személy, de ha látják rajtad hogy vidáman fogod fel az életet akkor megfognak kedvelni, anélkül hogy észrevennéd:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!