Hogyan erősítsem meg magamban azt, hogy nem a pénz és a materialista szemlélet a boldog élet kulcsa?
Talán éppen azért volt meg mindig mindenre a kellő pénzem, mert nagyon nem érdekelt maga a pénz. És soha nem méricskéltem magam a nálam gazdagabbakhoz, hogy neki ilyen márkájú cipője, meg olyan kocsija van. A családi béke és boldogság a legfontosabb.
Tegnap paprikás krumlit bográcsoltunk otthon a kertben.
De jobban éreztük magunkat, mintha a legelitebb étteremben ebédeltünk volta egy raklap pénzért...
Ebben egyetertunk :) Volt olyan is hogy probaltam magam mericskelni masokhoz, de csak orrlogatas lett a vege mert nem ertettem hogyan csinaljak. Aztan rajottem forditva sokkal jobb, semmim sincs gyakorlatilag, amit felreteszek penzt azt is csak olyan cellal mint a baratosnem sulija pl.
Ami van azon felul elkoltjuk, nem erdekes, nem leszek boldogabb tole mindegy mennyi nulla van a bankszamlan. Kiprobaltam, es pont ugyan olyan xar-rule ereztem magam mint semmivel.
A munka igen fontos en 4 evig olyan helyen dolgoztam(tanulo) amit mindenki szeretne. Sajnos pont az lett a vege, hiszen ha elorebb helyezel mindent a gazadasagi erdeknel akkor nincs tovabb. Sajnos igy lett.
Szreztem baratokat, meg voltam(vagyok) becsulve, es szerettem csinalni. Most inkabb kihivakent ertekelem a helyzetem, ismet tanulokent. Szinte 0 megbecsules(csak a penz jo) es igen az en hibam is, valami megvaltozott a gondolkodasmodomban. De csinalom, hatha lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!