Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek horror és thriller...

Miért félek horror és thriller filmek után, este a sötétben, mikor tudom, hogy az csak egy film?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 16:24
1 2
 11/13 anonim válasza:
Azt pontosan nem tom miért, de azt ajánlom hogy sok horrort/thrillert nézz(persze ha te is akarod). Az én esetemben még 2-3 éve először a Kaptárt néztem meg, 2-3 napig féltem. Aztán egyre több filmet néztem meg ,és most már egyáltalán nem félek. :) remélem bejön neked is
2008. dec. 28. 22:21
 12/13 anonim ***** válasza:
Én elaludni sem tudtam az Ördögűző után. Ha tehetem, nézek vagy olvasok valami mást, hogy ne a film gondolatával aludjak el.
2009. febr. 15. 15:59
 13/13 anonim ***** válasza:

én 5övés korom óta rettegek a sötétben még most is! :(

megnéztem a tükrök című filmet és nem tudom kiszedni a fejemből akárhányszor odanézek a sötétbe tudom hogy nincs ott semmi de félek és nem megyek semmi orvoshoz ha nem növöm ki akkor nem de nem leszek agyilag őrült! ha nem növöm ki akkor szembenézek vele még ha bármit is látok

igaz nagyon megrémülnék akkor :) de muszáj lesz

nézz te is szembe vele ha sikerül akkor énis kipróbálom :D

2010. aug. 7. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!