Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tipmix függő vagyok 9 éve....

Tipmix függő vagyok 9 éve. Szerintetek lehet ez az oka mindennek?

Figyelt kérdés

Nem dolgozom,tele vagyok kölcsönnel.hazudoznom kell mire kell a pénz, amint kapok futok lottózóba vele.

Az egész életemet a játék uralja, napi 4-5 szőr fogadok ma minden elment megint!tudom hogy rossz amit teszek de hogyan lehet ebből kijonni én nagyon függő vagyok. Semmi se érdekel és 27 múltam! Meg akarom találni önmagam de ha nem játszok feszült vagyok mert nincs pénzem. Köszi előre is

2017. szept. 4. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A játékfüggőség betegség, fordulj szakemberhez, mielőtt nagyobb lesz a baj.
2017. szept. 6. 14:35
 2/3 anonim válasza:

Tudok segíteni, ha be tudod tartani az alábbi dolgokat.

1. CSAK 2-es kötésben játssz. 3/2, 4/2, 5/2

vagy

2. CSAK 1 játék legyen 1 szelvényen, tehát ne játsz kötésben !

ezek segítenek védeni a pénzed, mert először a saját már meglévő pénzt kell megvédeni és visszaszerezni ezt ne hagyd figyelmen kívül

2018. ápr. 18. 11:31
 3/3 anonim válasza:

Két dolog állítja le a TIPMIX függőséget. Az első pontig eljutni úgy lehet ha minden pénzt eljátszik valaki. elég költséges. A második pontig eljutni úgy lehet ha valakinek elegendő matematikai apparátusa van a játék értelmezéséhez, ez 1% körül lehet becslésem szerint. Konklúzióm az hogy ezt a függőséget tehát nem lehet megállítani

1. Ha elfogy a pénz.

2. Ha megérti az illető az odds-ok matematikáját, hogy miért nem lehet ezekkel az odds.okkal nyerni, annak matematikai háttere van. Amikor véletlenül nyer valaki azt pedig visszabukja.

2023. febr. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!