Mire fel legyen önbizalmam ha nincs sikerem hozzá (a családom ezt várja tőlem, szerintük mindennek ez az oka)?
Soha nem volt sikerem semmiben! Nagyon sok mindent kipróbáltam, sportot-hobbit, de hiába. Tipikusan az vagyok aki már általánosban is minden tesiórán mindenben az utolsó volt, még a kövérek is megelőztek (vékony voltam mindig is). Az összes sporttól egy idő után eltanácsoltak, pl. focira 1.5 évig jártam, de 13 éves létemre már pár hónap után a kisiskolások közé küldött az edző mert szerinte nem láttam át a játékot. Nem adtam fel, egyedüliként szégyen szemre (sokan csúfoltak) még egy évig jártam az edzésre a kiscsoportba, nem adtam fel, harcoltam hogy a korosztályomhoz kerülhessek. Más sportban egy idő után az edző jött oda hogy inkább ne járjak mert lehúzom a többieket. Jártam küzdősportra is, ott folyton üvöltött az edző hogy nem tudom lemásolni a mozdulatokat amit mutat. Jártam zeneiskolába is, onnan is finoman eltanácsoltak.
Sok minden mással is próbálkoztam, nem adtam fel, de mindig kudarcom volt.
A csajoknál se volt soha esélyem, én voltam a suliban akivel egymást szivatták, a legnagyobb szitok az volt, ha nekem tetszett egyikük (azt a csajt szétszivatták miattam). Gúnynevek, stb.
Felnőttként se vagyok túl sikeres. Munkahelyeken is bajba kerülök mindig (hiába végzem jól a munkám, ha kirúgásra kerül a sor, én leszek az) 8 éve dolgozom de soha nem volt semmilyen sikerem.
Családom rágja a fülemet, szerintük mindennek az oka hogy nincs önbizalmam, már egy vadidegennek is leesik rögtön. Én is látom, hogy más korombeliek mennyivel másabbak mint én. Már az arckifejezésük is más, én még a tükörben se tudom eljátszani. Látom, hogy miért néznek furcsának az emberek. Nem vagyok depressziós, sőt jókedvű-mosolygós vagyok! De mégis látszik rajtam hogy nincs önbizalmam.
Mire fel legyen önbizalmam ha nincs okom, elért sikerem hozzá? Maximum megjátszani próbálhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!