Hogyan változzak meg?
NEm merek lányokkal hát finoman szólva beszélni se, ha az illető nő és mondjuk boltban dolgozik akkor se, ha valamilyen hivatalban akkor se, sehol se tudok velük szóba állni mégha hivatalos ügyet is kell intéznem..
NEm akarom sajnáltatni leszek ezért tényként leírom miért van ez szerintem, anyám 5 évesen lelépett aztán apám engem hibáztatott emiatt, ivott illetve vert engem, a verés miatt félek az érintkezéstől ha valaki hozzám ér vagy fogja valamimet akkor zavar és csak arra gondolok hogy mikor engedi már el végre.. A többi pedig lelki nyavaja ami 13 év alatt rakódott rám és még mindig csak nő és nő.
Szeretnék egy barátnőt de lássuk be ha valaki nem mer egy lányhoz hozzáérni és az is zavarja hogy ha a lány ér hozzá akkor nincs túl sok esélye, szóval nem feltétlen barátnővel akarom kezdeni csak változni akarok.
18F
Tök tisztelettel és nem bántásként
De mondd el ugyanezt egy pszihológusnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!