Mi volt az, ami miatt változásokba kezdtél?
Sokan szeretnénk változtatni magunkon,az életvitelünkön,de ez nehéz tud lenni, halogatjuk.Mi volt az az esemény, ami után elhatároztad magad és átalakítottad az életed?
Külső,belső tulajdonságok, munkahely lecserélése,bármi..
Pl.: El voltál hízva, egy csapat idegen kiröhögött milyen dagadt vagy, és elkezdtél egészségesen enni,sportolni
Még folyamatban van, de az utóbbi időben rengeteget gondolok rá, hogy most már elég muszáj változnom.
Számomra az "indította" be a folyamatot, hogy egy hozzám közel álló családtag (sajnos a korából kifolyólag nagyon is reális) halála miatt aggodalmaskodok. Fogalmam sincs mi lesz ha már nem lesz mellettem, így ez egy józanító pofon volt számomra, hogy változnom kell. Már csak ténylegesen tenni kell érte.
Idegenek véleménye számomra már nagyon rég nem releváns, így bizitos nem egy rossz beszólás miatt érném el azt a pontot, hogy gyökeresen változtassak magamon.
Kedves Kérdező!
Én akkor változtattam, amikor már elég sz*r volt az életem. Amíg nem volt elég sz*r, addig nem.
Engem az elso szerelem hajtott meg :)
Hiaba. En tudtam magamrol, hogy dagadt voltam, mert ki kell mondani, az voltam. 15 evesen 90 kilo rengeteg. Mindig is zavart, de sosem tettem ellene. Aztan a legelso (sajna viszonzatlan) szerelem arra kesztetett, hogy jobb alakot erjek el. 3 honap alatt 19kg-t adtam le rendszeres mozgassal, es helyes taplalkozassal. Szerencse ez alatt az utnak a kozepen rajottem, hogy erdemes ezt csinalni, igy mamar ezt inkabb magamert teszem :)
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!