Ha már szokásommá vált lerágni és megenni az ujjaimról a bőrt, akkor legálisan kannibál vagyok?
Figyelt kérdés
2017. aug. 8. 16:42
1/8 anonim válasza:
Nem, mert élsz. A kannibálok halott embereket esznek, és nem saját magukat, hanem másokat.
2/8 anonim válasza:
Nem. A kannibálok emberhúst esznek és másokat. Nálad egyik feltétel sem teljesül (és vicces sem vagy).
3/8 A kérdező kommentje:
Nem viccnek szántam. És most jut eszembe hogy a számát is eszem belülről. Csak egy hülye szokás. Azt nem tudtam hogy csak akkor minősülsz kannibálnak, ha halott a személy, ezt jó tudni :) köszi azért.
2017. aug. 8. 17:13
4/8 Josephine Harkay válasza:
Van aki a körmét rágja, a szája szélét harapdálja vagy a fejét vakarja idegességből. Azért jó lenne ilyesmiket leszokni mert egyik sem vonzó látvány.
Egy enyhén vérző sebet nyugodtan lehet kiszívni esetleges fertőzés elkerülése végett. Amiatt még senki sem lesz egy vámpír.
5/8 anonim válasza:
Igen, de mint kamukannibál, aki csak "szelfizik".
6/8 anonim válasza:
Te nem kannibál vagy hanem teljesen hülye 🙈
7/8 Petya the King válasza:
Saját bőröd rágod kapisi ? Ha maszturbálsz akkor meg b'zi vagy ? na ugye ez fel se vetődöt... Élj boldogan egészségesen, ne foglalkozz ilyen gondolatokkal.
8/8 Sosetom válasza:
Ha rá tudtál szokni, le is tudsz róla. Mihamarabb próbáld meg mellőzni, nagyon rossz szokás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!