Azt mondják az vagy amit megeszel. Akkor a kannibálok olyan emberekké válnak akiket megettek? Vagy ha én megeszem a nővérem akkor én ő leszek?
Ebben hittek: hogy megkapják a bátorságukat, erejüket.
Hát - nem jött be.
1-es honnan tudod, hogy nem jött be?
hisz a mondás is azt tartja "az vagy amit megeszel"
csak van benne valami igazság, nem?
Nem, nincs benne semmiféle igazság.
Azt, ami a bátorságot, erőt, stb. adja az emberben, azt az emésztőrendszer lebontja alkotóelemeire.
Aztán a tested ezt újból felépíti - de már a SAJÁT terveid szerint.
Szemernyivel nem leszel bátrabb vagy erősebb egy nagy harcostól.
Az viszont számít, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagot eszel-e - és az emberevős vidéken ebből mindig is hiány volt, szóval az emberevéssel előfordulhatott olyan, hogy valaki végre megkapta a hiányzó tápanyagokat, és így ki tudta bontakoztatni a SAJÁT képességeit.
Csak az a gond, hogy az emberi betegségek is egy az egyben átmentek. A súlyosak is.
Nálunk ilyen már nincs, minden szükséges tápanyag a rendelkezésedre áll.
Sajnos nem sikerült, felébredt és elkezdett torkaszakadtából üvölteni amikor beleharaptam a karjába aztán lekevert egy pofont, így most tiszta dagadt az arcom. Áá valami mást kell kitalálnom. Talán előtte meg kellene ölnöm?
És ha én élve akarom megenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!