Hogyan befolyásolta volna Európa történelmét, ha IV. Napóleont nem eszik meg a kannibálok?
Na, ennek most utána kellett néznem.
A válasz pedig: sehogyan. Az úriember egy tökéletesen jelentéktelen figura volt, nulla befolyással vagy hatalommal.
Megették? Fene az izlésüket.
Nem is tudtam, hogy 4 volt belőlük. Én csak azt az egy kis pötsű korzikait ismertem.
A harmadik meg azért lett császár mert súlyos adósságai voltak s az adósok börtöne várt rá, kivéve ha császár lesz. Ez volt az egyetlen kiút s élt is vele.
Szép kis család...
Az első meg a 3.5 cm-es p ö c s
e miatt. Ezt már csak így lehetett kompenzálni, hogy császár lett. De ez még a legelfogadottabb indok, ezt mi is megtennénk, nemdebár?
lol megették a csávót:D
hiába a francia konyhának még a vademberek se tudnak ellenállni
de lehet, hisz te itt vagy s ha a kérdésre nem is válaszolsz, legalább kijavitasz.
igaz, csak leszúrták lándzsával, de végül nem ették meg. még az is lehet, hogy fel se merült bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!