Ti hogy reagálnátok, ha egy ismerősötökről kiderülne, hogy kannibál, és az eddigi nála, vendégségben eltöltött idő alatt veletek is emberhúst etetett? Mint pl Hannibal Lecter
Figyelt kérdés
A kérdés adott, mi lenne a reakciótok?
A kérdést nem viccnek szánom, tényleg érdekel.
#kannibál #Hannibál #Hannibal Lecter #emberevés #kannibalizmus #kannibalizáció #önkannibalista #önkannibalizáció #emberi hús fogyasztása
2015. júl. 8. 15:23
1/9 anonim válasza:
Őszintén szólva tennék rá. Persze nem örülnék neki, de nem különösebben foglalkoznék vele. Az életben nagyobb szerencsétlenség is érhet ettől. Elmennék komplett kivizsgálásra a doktor nénihez, mert ha esetleg egy leprás ember részeit etette volna meg velem az kevésbé happy.
2/9 anonim válasza:
"aztaaaaaaaa k.urva nemár tényleeeeeg? te k.urva beteg vaaaagy. de hogy ölöd meg az embereket egyáltalán kit ettem meeeeeeeG?:ooooo melyik részét? ááááááá miért nem szóltál:D amúgy finom voooooooooooooooooooooooooooolt. de amúgy idióta vagy úristen"
4/9 A kérdező kommentje:
Én úgy gondoltam, hogy egyszer csak elkapják és lecsukják. Aztán utána derül ki az egész. :D
2015. júl. 10. 11:56
5/9 anonim válasza:
Akkor kitörlöm facebookon az ismerőseim közül.
6/9 anonim válasza:
hahaha, jót röhögtem!!! :D hát elkerekednének a szemeim, az tuti. de nem produkálnék látványos rosszullétet. persze az elképzelhető, h a legközelebbi vacsimeghívást lemondanám ;)
7/9 anonim válasza:
Amilyen gyorsan csak tudnék, hazamennék és felhívnám a rendőrséget. Ja és többet nem ennék semmit, ami hús... Vegetáriánus lennék.
8/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mellesleg imádom a kannibál horror filmeket, de...
Annak ellenére undorodom a kannibalizmustól.
9/9 anonim válasza:
Kiosztanàm hogy neki hogy esne ha vele csinàlnàjèk ezt micsoda szörnyűsèg ez ès többè nem àllnèk vele szòba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!