Hallhattak rólam egyáltalán valamit, vagy miért voltak velem ilyen közvetlenek, kedvesek?
Fiatal lány vagyok,még szűz.Van egy fiú,akit szeretek,és ma elhívott hozzájuk,meg sétálni is voltunk,meg fagyizni is..stb.És hát az a helyzet,hogy a fiúnak a papája és a mamája nevetve jöttek szinte felénk,és mindegyik azt mondta nekem,hogy "Örülök,hogy megismerhettelek!".Aztán a barátom apukájával is találkoztam,ő is nevetett rám,ő is azt mondta,hogy örül,hogy megismerhetett.Aztán haza mentünk hozzájuk,a barátom anyukája épp kint volt.Nagyon pozitívan fogadott,bemutatkoztam,ő is bemutatkozott nekem.Egyszerre úgy fogadott,hogy hozta a tálcát,a tálcán meg sok süti volt,és 2 fajta üdítővel kinált.És hát a fiával is elbeszélgetett,és velem is ugyanúgy.Ő is úgy köszönt el tőlem,hogy "Örülök,hogy megismerhettelek".Én meg úgy köszöntem el tőle,hogy "Köszönöm a vendéglátást,csókolom".De a bemutatkozáskor is puszi-puszi,meg a végén is puszi-puszi.Én nem gondoltam,hogy ez már így megy,hogy ilyen barátságos is tud lenni egy fiúnak az anyukája.Ismeretlen tehát nem lehettem teljesen,arra gyanakszom,hogy ez a fiú mondhatott rólam valami nagyon pozitív dolgot...
..de lehet,hogy csak ilyen az alaptermészete a családnak?
Egyébként a fiú az anyukájára hasonlít,a kisebbik fiú(a barátom testvére) meg az apukájára.És abszolút úgy érzem,hogy ennek a fiúnak nincs oka a panaszra.Nektek is volt már az anyóssal és a család többi tagjával ilyen pozitív élményetek?:D
Valószínűleg egy olyan fiúról van szó, aki vagy nem nagyon volt eddig szerencsés a szerelem terén, és a szülei így akarják azt elérni, hogy ne "riadj el" tőle, vagy pedig a fiúnak volt már "zűrösebb" nőügye, ami után Te (ahogyan én látom) sokkalta jobb dolgokat képviselsz az ő szemükben.
Egyébként én (19/F) is nagyon jól kijövök a barátnőm szüleivel, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy emiatt ne aggódj, ebben a kapcsolatban ez legyen a legnagyobb bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!