A Magna Cum Laude koncertjein lehet fényképezni? Mennyire közvetlenek?
És ők olyan banda akik képeket is osztogatnak magukról, vagy csak a "vitt" dolgokra lehet aláirást kérni? Esetleg lehet képet-posztert venni róluk a Magna-sártorban?
Bocsi nem voltam még a koncertjükön...
Azt írja alá, amit elé teszel. Vihetsz képet, posztert róluk, de ott nekik is van Magnás képeslap szerű képük, amit aláírnak. A sátorban bögrét, tollat, pólókat, telefontokot és természetesen cd-ket vásárolhatsz (meg lehet, h kifelejtettem valamit). Ja igen, talán Magna cum Laudés pálinkát is.
Nagyon jó hangulatú szokott lenni az összes koncertjük! :)
Én legutoljára Békéscsabán voltam a sörfesztiválon tartott koncertjükön, nagyon nagy buli volt! :)
De most nincs pénzem leutazni, pedig szívesen mennék (bp.-i vagyok). Jó szórakozást előre is! :)
Lehet őket! Barátságosak, és a koncert után a Magna Sátorban vannak, dedikálnak, majd utána fényképezkedhetsz is velük!
És mindenki figyelmébe ajánlom a Magna Pálinkát! wwww.magnapalinka.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!