Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » A Magna Cum Laude koncertjein...

A Magna Cum Laude koncertjein lehet fényképezni? Mennyire közvetlenek?

Figyelt kérdés
Voltam olyan magyar együttes koncertjén már ahol nem lehetett a koncert alatt az együttest fényképezni, videózni, a biztonsági őr leszólt! Őket lehet????
2011. jún. 28. 07:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet őket fényképezni, sőt, a koncert után a Magna sátorban együtt is fényképezkedhettek, az aláírások osztogatása után. Nagyon közvetlen banda! :)
2011. jún. 28. 07:50
 2/10 A kérdező kommentje:

És ők olyan banda akik képeket is osztogatnak magukról, vagy csak a "vitt" dolgokra lehet aláirást kérni? Esetleg lehet képet-posztert venni róluk a Magna-sártorban?

Bocsi nem voltam még a koncertjükön...

2011. jún. 28. 08:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Azt írja alá, amit elé teszel. Vihetsz képet, posztert róluk, de ott nekik is van Magnás képeslap szerű képük, amit aláírnak. A sátorban bögrét, tollat, pólókat, telefontokot és természetesen cd-ket vásárolhatsz (meg lehet, h kifelejtettem valamit). Ja igen, talán Magna cum Laudés pálinkát is.

Nagyon jó hangulatú szokott lenni az összes koncertjük! :)

2011. jún. 28. 08:25
 4/10 A kérdező kommentje:
Már nagyon várom őket! Biztosan veszek valami "ereklyét" is, a képeslapszerű képet ők osztogatják, vagy azt is meg lehet venni??? Imádom a zenéjüket, de sajnos eddig még nem sikerült eljutni a koncertjükre...de majd most!
2011. jún. 28. 08:32
 5/10 anonim ***** válasza:
A képet ingyen osztogatják. A bögre kb 1400-1500 ft. Póló kb 2600-3000 ft. Én is nagyon szeretem őket! :) Melyik koncertjükre mész, ha szabad tudni?
2011. jún. 28. 09:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Békés megyei vagyok, a közeljövőben lesz Gyomaendrődön és Dévaványán is koncertjük, ha sikerül mindkettőre elmegyek!:-) Nagyon köszönöm a válaszaidat!
2011. jún. 28. 11:25
 7/10 anonim ***** válasza:

Én legutoljára Békéscsabán voltam a sörfesztiválon tartott koncertjükön, nagyon nagy buli volt! :)

De most nincs pénzem leutazni, pedig szívesen mennék (bp.-i vagyok). Jó szórakozást előre is! :)

2011. jún. 28. 11:28
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi!!!
2011. jún. 28. 13:53
 9/10 anonim válasza:

Lehet őket! Barátságosak, és a koncert után a Magna Sátorban vannak, dedikálnak, majd utána fényképezkedhetsz is velük!

És mindenki figyelmébe ajánlom a Magna Pálinkát! wwww.magnapalinka.hu

2011. júl. 23. 17:59
 10/10 anonim válasza:

wwww.magnapalinka.hu

bocsi

2011. júl. 23. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!