Michael Jackson miért fogta mindig az orrát és az állát a koncertjein?
Figyelt kérdés
Most hogy szegény eltávozott, nosztalgiából megnéztem pár klipjét, és ott vettem észre ezt. Teljesen úgy tűnik, mintha azért csinálná hogy le ne essen, de ez hülyeség. Lehet hogy csak a tánc eszköze?2009. jún. 26. 16:13
1/10 anonim válasza:
Mindenképp a tánc eszköze, szerintem...
Sokszor fogja meg, valóban...
Most elgondolkoztattál :D
2/10 anonim válasza:
Mert rohadt a feje XD és nehogy szétesen :D
3/10 anonim válasza:
Rohadt a te fejed,idiota.
Kérdésre a vàlasz:Szerintem ez neki megszokàsa volt tànc közben.
4/10 anonim válasza:
Gratulálok második válaszoló! Igazán örülök, hogy ilyen jól tudsz szórakozni olyan embereken is akik eltávoztak közülünk! Te biztos tökéletes vagy.... :S
5/10 anonim válasza:
Egyébként azért volt annyi orr műtétje, mert egyszer nagyon összetörte az orrát és négy korrekciós műtéttel tudták csak rendbe hozni!
6/10 anonim válasza:
Kiegészíteném, hogy 4-el sem lett tökéletes de többet már nem vállaltak az orvosok! A kérdés pedig valóban hülyeség, nem esett le az orra... az egy megszokás volt szerintem is!
7/10 anonim válasza:
én is láttam olyan videót...de azokon látszik hogy a mikrofont fogja :D
8/10 anonim válasza:
én még nem láttam, adjatok egy linket!
9/10 anonim válasza:
Hát igen, a 2001-es koncerten(Michael Jackson: 30th Anniversary Special) sokszoor fogta az orrát, de igazából nem azt fogta.Csak úgy jobban néz ki a mozdulat meg minden:-)
10/10 anonim válasza:
előző előtti vagyok, most, hogy mondjátok én is észre vettem. de csak akkor, amikor füleses mikrofonja van, nem? egyébként fogalmam sincs, h miért, de biztos nem azért, mert leesik az orra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!