Gáz ha 15 évesen babázok és plüss figurákkal játszom?
Nem :) A szerepjátékok hasznosak, ugyanis a napközben ért traumákat kvázi "kijátszod magadból", ez segít a feldolgozásban, és sok szempontból nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb leszel.
Ha ez nem kóros, vannak barátaid, vágysz a társaságra, és nem a babák veszik át ennek a helyét, akkor nincsen semmi gond!
Szerepjátékokat játszol vele vagy csak fésülgeted, csinosítod őket?
Ha szerepjátékozol, akkor ajánlom figyelmedbe a sims nevű számítógépes játékot. Ott is te vagy az "isten" aki irányítja az emberkék életét. Bár gondolom hallottál már róla :) - én a 3ast játszom.
Amúgy én is imádom a babákat. Bár kicsit én is szégyenlem. Nem ez az első dolog amit elmesélek magamról :D Egyik nagy álmom, hogy az új Barbie kollekcióból beszerezzek párat (ahol van magas, vékony ill kicsit alacsonyabb, husis baba is) és rajongok a reborn babákért is.
Úgyhogy szerintem nem gáz, ha ez megnyugtat :)
19/l
Ugyan ezt a kérdést olvastam az előbb,szinte szóról szóra ugyan ez a megfogalmazás csak a kor 13…
06.10-én lett kiírva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!