Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mihez kezdjek az életemmel...

Mihez kezdjek az életemmel már unom?

Figyelt kérdés
Egy senki vagyok tanulásba 0 a matekhoz hülye vagyok semmibe nem vagyok jó mindig mindenki vmiben jobb nálam. Álandóan azt hallom ez külföldön él ott dolgozik, nyaral stb.. Akkor vki nemzetközi sikereket ér el spor vagy csak gamer kockák és ebből élnek. Most is hallom h gamereknek versenyeket indítanak és mehet teszt pilotának az f1 be. A másik 10 nyelven beszél a másik meg becsajozott és a többi.... Miért lettem ekkora senki? Vagy ezek a dolgok is csak PÉNZ kérdései.Akik havi 80 ezret keresnek azokból nem lesz semmi?

#kezdjek?
2017. júl. 23. 12:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nyelvből és matekból is fel tod mentetni magad ha ennyire nem megy.

Nyelvből a 1146 Budapest, Thököly út 82. csinálják.

Elérhetőség: budapest@rszsz.nrszh.hu, tel: (1)372-1488

Többi részlet.

[link]

A matek része az meg diszlexia lesz v ilyesmi azzal a helyi nevelési tanácsadóba kell menjél. De ott jobban megmondják. Tesómnak se ment a nyelv őt is felmeneték.

2017. júl. 24. 12:15
 12/12 anonim ***** válasza:
Na, mit intéztél ma?
2017. júl. 24. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!