Mit kezdjek az életemmel? 19/F
Azt mondod nincs célod? Akkor ezek szerint a világ adta összes lehetőséget számba vetted már?
Nem az a lényeg, hogy most tudd mit akarsz 10 év múlva csinálni, hanem az, hogy minél több kiskaput nyitva tarts magad előtt. Most még nem késő. Én tavaly érettségiztem minden évbe átcsúsztam 2-essel irodalomból és az érettségi végül 4-es lett mert előtte 2 héttel átgondoltam a dolgaimat. Utána semmire nem lesz jó mertkemény fedeles és a seggedet sem törölheted ki vele, de egyetemre ezt nézik és ha később már több dolgot fogsz ismerni és rájössz még is tetszik valami viszont ahhoz egyetemi végzettség kell akkor meg lesz az érettségi és jelentkezhetsz egyetemre, aztán bekerülhetsz egy céghez, ott megmászhatod a ranglétrát vagy saját céget alapítasz vagy akármi. Annyi lehetőség van mint égen a csillag csak meg kell látni és tudni kell élni vele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!