Mit kezdjek az életemmel?
Egyetértek az előzővel. Azok akik leszarnak mindent és azt mondogatják, de jó is lenne azokra nem vár semmi csak a gyár. A sikeres emberek attól sikeresek, hogy megcsinálnak olyan dolgokat amiket a nem sikeresek nem csinálnak meg. Én is szartam a tanulásra 2-essel épp hogy átcsúsztam minden évbe, aztán össze szedtem magam és full 4-esre érettségiztem. Még mindig lett volna mit csiszolni rajta, de így is a halálból hoztam vissza.
Nem kell most tudnod mi akarsz lenni 10 év múlva bár nem árt egy-egy hosszú távú cél. Az a lényeg hogy minél több kiskaput nyitva tarts magad előtt, hogy legyen választási lehetőséged. Értelmetlen szarok amiket most meg kell tanulnod, de fogd fel úgy. hogy nem a matek, töri tudásodat fejleszted hanem a kitartásod ami nélkül a tudásod szart sem ér :) sok sikert hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!