Mi kel ahoz hogy menőbb legyek a BMWmmel?
Figyelt kérdés
eddig ami megvan:
- vettem egy BMW-t
- kondibérletet véletlen kiragasztottam az autópályamatrica mellé
- leborotváltam a fejem
- pitbullt vettem az van hátul
- lehúzott ablakkal megyek, kezem kin
- tuc zene szól
- kipufogócsőre fúrtam egy lyukat középen hogy jobban szójjon
2017. júl. 22. 21:01
1/8 anonim válasza:
"Mi kel ahoz hogy menőbb legyek a BMWmmel?"
Egy helyesírási szótár, némi ész és intelligencia. Bár a "bmw" szóval ezek kizárják egymást.
3/8 anonim válasza:
Ügyes, vagy mindent elkövettél, hogy a 8 cm-es farkadat nagyobbítsd, csak így tovább. Amúgy meg a kérdező csak trollkodik.
4/8 anonim válasza:
Szolibarna szőke nő ott van melletted? Rágózol te elég feltűnően? Kezeden látszik a karkötő a kocsisor végéről is? Tarkódon diszkrét redők vannak-e már? Nem elég beszerezni pár cuccot, ehhez idő kell és megfelelő mentalitás. Azon kívül fontosnak tartanám, hogy különböző reality műsorokból válogass magadnak példaképeket.
5/8 anonim válasza:
Szerintem ez troll kérdés, ne merüljetek bele komoly válaszokba.
6/8 anonim válasza:
De vicces fiú vagy te. Ja mégsem.
7/8 Timo14 válasza:
Mi kell ahhoz,hogy menőbb legyél???? Először is nem egy BMW :D :D :D :D
8/8 anonim válasza:
Viccnek írta ki, mert megveti az ilyeneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!