Mitévő legyek most?
Milyen kérdéseket hibázol el?
3 pontosakat is, vagy az 1 pontosakból sokat?
A KRESZ vizsgán nem szabad kapkodni, az egy perc böven elég a kérdés és ami fontos az összes válasz lehetőség elolvasához, végig gondolására, megválaszolására, nem szabad kapkodni.
Azt neked kell tudni, hogy mit csináltál eddig rosszul, arról semmit nem irtál, az, hogy ötödjére sem sikerült, nem válasz a miértre.
A KRESZ vizsga egyeltalán nem szigori, a 10 hiba lehetőség nem kevés, sajnos nálad kell keresni az okokat, ami valószínűleg figyelmetlenség, de honnan eredhet
Ha 3 pontosat rontasz, az gáz. Hogy akarsz így vezetni, hogy nem tudod az elsőbbségi sorrendet?
Nézd át az elsőbbségre vonatkozó szabályokat.
Illetve gyakorold a forgalmi szituációs kérdéseket.
"A kreszt tudom ezt be is bizonyítottam"
Pont az ellenkezőjét bizonyítod. Nem tudod. Ha egyszer hibázol, az belefér. Kétszer, hát jó. Ötször megbukni azt jelenti, hogy nem tudod a kreszt. Tessék gyakorolni. Többet, többet, többet.
Három pontos kérdést nem illik rontani, azok a legfontosabbak, az mind forgalmi helyzet, nem müszaki, vagy elméleti, amit hanyagolni is lehetne.
Ezzel sajnos valóban azt bizonyitod, hogy üég mindig nem tudod a KRESZ-t, jobb esetben nem figyelsz... de akkor felvetődik, hogy miért nem?
Nem veszed észre a kéoen a lényeges részleteket? Elkapkodod a választ?
Te miben látod az okot?
Az lehet veled is a baj, mint velem volt, nagyon elhittem magamról, hogy tudom, majd "a józan paraszti ész", aha, elolvastam a könyvet 4. vizsga előtt és 70ponttal átmentem.,
bár a 3pontosok tényleg csak logikus dolgok :(
#7#
Magam részéről azt szoktam javasolni, hogy elő kell venni egy KRESZ könyvet, és abból tanulni, a tesztekkel nehéz kellő mélységű alaptudást megszerezni... nem lehetetlen, de nehéz.
Ezzel szemben nagyon sokan bizonygatják, hogy fölösleges a KRESZ könyv, elég a sok teszt...
Meg lehet tanulni könyv nélkül is a szabályokat, és a hangsúly a szabályok megtanulásán van, mert a 3 pontos kérdések kivétel nélkül arra irányulnak.
Neked mennyit segített a tankönyv, a három bukás után? Véleményed szerint a könyv elolvasása nélkül is meglett volna már a vizsga, vagy igenis megérte elolvasni, és tudtál tanulni belőle?
Ha a szembejövő nem jöhet, keresztbe van a bot és integet, akkor előtte kell, ha csak simán áll, akkor mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!