Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitévő legyek most?

Mitévő legyek most?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy 5.-jére is megbukta a kresz vizsgán. Itthol a programon át megyek 70 pont alá sose mentem, de a vizsgán meg 63-64 pontjaim vannak mindig 1-2 pont híján bukok meg. A kreszt tudom ezt be is bizonyítottam egyik oktato ismerősöm tesztelt, hogy megfelelek-e vagy mi a probléma. És hiba nélkül átmentem volna forgalmi vizsgán. Szóval mi az isten van?

2017. ápr. 14. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lassabban, figyelmesebben olvasd át a kérdéseket. Lehet kapkodsz és ezért benézel dolgokat.
2017. ápr. 14. 13:22
 2/12 anonim ***** válasza:

Milyen kérdéseket hibázol el?

3 pontosakat is, vagy az 1 pontosakból sokat?

A KRESZ vizsgán nem szabad kapkodni, az egy perc böven elég a kérdés és ami fontos az összes válasz lehetőség elolvasához, végig gondolására, megválaszolására, nem szabad kapkodni.

Azt neked kell tudni, hogy mit csináltál eddig rosszul, arról semmit nem irtál, az, hogy ötödjére sem sikerült, nem válasz a miértre.

A KRESZ vizsga egyeltalán nem szigori, a 10 hiba lehetőség nem kevés, sajnos nálad kell keresni az okokat, ami valószínűleg figyelmetlenség, de honnan eredhet

2017. ápr. 14. 13:41
 3/12 A kérdező kommentje:
3 pontos kerdest rontottam el mást nem. Az lehet hogy kapkodtam 6.-odjára csak fog sikerülni megpróbálok rendesen odafigyelni. Csak már kezd idegesíteni, hogy nem jön össze sose.
2017. ápr. 14. 13:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha 3 pontosat rontasz, az gáz. Hogy akarsz így vezetni, hogy nem tudod az elsőbbségi sorrendet?

Nézd át az elsőbbségre vonatkozó szabályokat.

Illetve gyakorold a forgalmi szituációs kérdéseket.

2017. ápr. 14. 14:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

"A kreszt tudom ezt be is bizonyítottam"

Pont az ellenkezőjét bizonyítod. Nem tudod. Ha egyszer hibázol, az belefér. Kétszer, hát jó. Ötször megbukni azt jelenti, hogy nem tudod a kreszt. Tessék gyakorolni. Többet, többet, többet.

2017. ápr. 14. 14:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Három pontos kérdést nem illik rontani, azok a legfontosabbak, az mind forgalmi helyzet, nem müszaki, vagy elméleti, amit hanyagolni is lehetne.

Ezzel sajnos valóban azt bizonyitod, hogy üég mindig nem tudod a KRESZ-t, jobb esetben nem figyelsz... de akkor felvetődik, hogy miért nem?

Nem veszed észre a kéoen a lényeges részleteket? Elkapkodod a választ?

Te miben látod az okot?

2017. ápr. 14. 15:29
 7/12 anonim válasza:

Az lehet veled is a baj, mint velem volt, nagyon elhittem magamról, hogy tudom, majd "a józan paraszti ész", aha, elolvastam a könyvet 4. vizsga előtt és 70ponttal átmentem.,

bár a 3pontosok tényleg csak logikus dolgok :(

2017. ápr. 14. 22:31
 8/12 anonim ***** válasza:

#7#

Magam részéről azt szoktam javasolni, hogy elő kell venni egy KRESZ könyvet, és abból tanulni, a tesztekkel nehéz kellő mélységű alaptudást megszerezni... nem lehetetlen, de nehéz.

Ezzel szemben nagyon sokan bizonygatják, hogy fölösleges a KRESZ könyv, elég a sok teszt...

Meg lehet tanulni könyv nélkül is a szabályokat, és a hangsúly a szabályok megtanulásán van, mert a 3 pontos kérdések kivétel nélkül arra irányulnak.

Neked mennyit segített a tankönyv, a három bukás után? Véleményed szerint a könyv elolvasása nélkül is meglett volna már a vizsga, vagy igenis megérte elolvasni, és tudtál tanulni belőle?

2017. ápr. 14. 22:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Az elsőbségi sorrendeket pont, hogy tudom. a rendőri karjelzésbe nem vagyok biztos sokszor, hogy mikor kell előtte vagy épp mögötte bekanyarodni. minden nap gyakorolom már de idegesít is, hogy ennyiszer megbuktam. Jó nem én vagyok az egyetlen itt mert van ismerősöm aki 8-adjára ment át meg abba hagyta át ment máshova és újrakezdte.
2017. ápr. 15. 17:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Ha a szembejövő nem jöhet, keresztbe van a bot és integet, akkor előtte kell, ha csak simán áll, akkor mögötte.

[link]

2017. ápr. 15. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!