Mitévő legyek most?
8-as,
őszintén?, a könyv igenis sokat segített mivel olyan dolgokon buktam el pontokat, mint pl. hogy mikor nem kell az övet becsatolni, vagy hogy mikor és hogy ülhet kocsiban kisgyerek.
a könyvben is leginkább a kevésbé kiemelt dolgokat kell nagyon figyelmesen elolvasni, nekem sok olyan kérdés volt a vizsgákon, amik a könyvben ki sem voltak emelve.
a 3 pontosak meg számomra logikusak, azokat sose buktam el.
a lényeg hogy könyv olvasás nélkül nem lehet átmenni.
#11#
Azért kérdeztem rá, mert sokan állítják, hogy nem kell, fölösleges könyvből is tanulni, és velük ellentétben te is azt írtad, hogy igenis vannak olyan apróságok, amelyekről a könyvből szereztél tudomást, és a vizsgán kérdések lehetnek.
A forgalmi helyzetek szerintem könnyen tanulható, megoldható feladatok, néhány szabály ismeretével logikusan megválaszolhatók a kérdések, vizsgán ezeket már nem illik rontani, de ha figyelmetlen a vizsgázó, és elront egyet, akkor is bőven sikerülhet a vizsgája.
Az egy pontos kérdések sokszor lényegtelennek tűnő részletre irányulnak, de azoknak is megvan a jelentősége.
Továbbra is azt javaslom minden vizsgára készülőnek, hogy vegyen elő egy KRESZ könyvet, és abból is tanuljon, figyeljen a jelentéktelennek tűnő apróságokra, mert fontos lehet.
A közlekedési szabályokban van logika, ha arra ráérez a tanuló, gyorsan tud tanulni: van a szabály, és vannak a kivételek, de a kivételeknek megvan a logikus magyarázata, oka (pl. nem tiltja tábla a megállást, de mégis tilos ott megállni, a kivételekben felsorolt feltételek valamelyike miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!