Zárkózott lennék?

Figyelt kérdés

Nem nézek TV-t, nem nézek/olvasok híreket, a politika is messze áll tőlem, a hírességeket sem kenem-vágom, sem a celebeket. (Pl praktikerben dolgozom (diákmunka) bejött valami Zé a praktikerbe, vágtam le neki méterárut, mondta, hogy "most már elmondhatod hogy segítettél Zének" én meg mondtam neki hogy ne haragudj, de mem tudom ki az a Zé)

Szóval ilyenek. Meg van magam világa, a világról alkotott képem. Általánosságban van egy, nem éppen túl pozitív, véleményem úgy az egész emberiséget illetően, ez úgy sem fog változni, ennek függvényében kár is rajta gondolkodni, és így nem is foglalkozom sem a médiával, sem a politikával, sem a celebekkel. Ez talán baj? És ez akkor azt jelenti, hogy zárkózott vagyok?

Igen, mielőtt valaki megkérdezné, nem nagyon vannak barátaim. Én nagyon megválogatom őket, akárkit nem engedek be a személyes terembe/életembe. Így ebből adódóan nincsenek. (Plusz nem is járok el sehova)

2017. júl. 14. 19:15
 1/7 anonim válasza:

Igen szerintem az vagy de ez nem is baj. Vannak ilyen emberek, egyszerűen csak kevés - vagy nehezen lehet őket megtalálni de ezzel semmi baj, te ilyen vagy és kész.

Én is inkább olvasok mint csevegek, nem járogatok sehova társadalmilag egy nulla vagyok

2017. júl. 14. 19:30
 2/7 anonim válasza:
Inkább legyél egy faparaszt, akit úgy le rögzítettek a földbe, hogy a kutyák ne tudjanak kihúzni és csak fadarab ként hurcolni ékdíszként a nyakukban.
2017. júl. 14. 20:09
 3/7 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül probléma, sőt sokan azt mondják, hogy az ilyen emberekkel lehet jól elbeszélgetni négyszemközt :)
2017. júl. 14. 20:12
 4/7 .,,.,,.,, ***** válasza:
Végre egy normális ember!!!
2017. júl. 15. 19:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2017. júl. 15. 22:23
 6/7 A kérdező kommentje:
21
2017. júl. 16. 12:37
 7/7 anonim ***** válasza:
21 évesen gondolom te magad is el tudod dönteni hogy szociális tekintetben zárkózott vagy, vagy sem. Világnézeti kérdések nincsenek szoros összefüggésben ezzel. Hogy mindaz amit leírtál baj vagy sem? Nekem biztos nem. Neked vagy a környezetednek okozott már problémát?
2017. júl. 16. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!