Zárkózott lennék?
Nem nézek TV-t, nem nézek/olvasok híreket, a politika is messze áll tőlem, a hírességeket sem kenem-vágom, sem a celebeket. (Pl praktikerben dolgozom (diákmunka) bejött valami Zé a praktikerbe, vágtam le neki méterárut, mondta, hogy "most már elmondhatod hogy segítettél Zének" én meg mondtam neki hogy ne haragudj, de mem tudom ki az a Zé)
Szóval ilyenek. Meg van magam világa, a világról alkotott képem. Általánosságban van egy, nem éppen túl pozitív, véleményem úgy az egész emberiséget illetően, ez úgy sem fog változni, ennek függvényében kár is rajta gondolkodni, és így nem is foglalkozom sem a médiával, sem a politikával, sem a celebekkel. Ez talán baj? És ez akkor azt jelenti, hogy zárkózott vagyok?
Igen, mielőtt valaki megkérdezné, nem nagyon vannak barátaim. Én nagyon megválogatom őket, akárkit nem engedek be a személyes terembe/életembe. Így ebből adódóan nincsenek. (Plusz nem is járok el sehova)
Igen szerintem az vagy de ez nem is baj. Vannak ilyen emberek, egyszerűen csak kevés - vagy nehezen lehet őket megtalálni de ezzel semmi baj, te ilyen vagy és kész.
Én is inkább olvasok mint csevegek, nem járogatok sehova társadalmilag egy nulla vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!