Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Szüleimmel élek, bár az ő ő kapcsolatuk évek óta nem működik. Apám nem szeretett sose, anyu pedig mivel nem egy a természetünk, állandóan vitatkozik velem. Szerelmi életem nincs már évek óta, barátaim fogyóba. Munkahelyem van, 60 órát ledolgozok egy héten minimàlért persze. Haza érek alszok, másnap újra munka.. Nincs örömem abban hogy itthon legyek. Lassan azt érzem felesleges vagyok. Egyedül vagyok.. Nem tudom hogyan tehetném jobbá az életem. Itthon kihasználnak, a család szinte már nem is család. Kaptam két ajánlatot, az egyik barátnőm Makón él albérletben, költözzek oda keresünk munkát nekem is, de mezőgazdasági középiskolai végzettségemmel nem tudom mire mennek ott. Hiába van kezembe érettségi. A másik, volt osztàlytàrsam Sárváron van, hívott ő is menjek hozzá, de nem tudom a saját szüleim nem viselnek el akkor ő miért tenné.. És rajtuk kívül ott nem ismerek senkit. Mit tegyek?2017. júl. 10. 10:53
1/3 anonim válasza:
Ne gyárts 'kifogásokat', szerintem próbáld meg a 2 lehetőség közül valamelyiket. Jól fogsz járni, és ez egy jó első lépés lesz a változásaid felé. Oké vannak kételyeid ez normális, de ettől kicsit vonatkoztass el, minden problémát meg lehet oldani.:)
Inkább azt bánd meg hogy megtetted mint azt hogy nem. Ez most egy nagyon jó lehetőség számodra
2/3 A kérdező kommentje:
Egyik barátnőm sem akarom megbantani, de nem is tudom milyen munka lehetőségek vannak pl Makón, mert értem én hogy új életet kezdhetek ott, de a pénz az nagy úr főleg ha nem támogat senki. És az is bennem van hogy a szüleim megjobban utalni fognak mert azt gondolják majd hogy menekülök. Pedig csak rendes életét szeretnék élni...
2017. júl. 10. 11:33
3/3 anonim válasza:
Derítsd fel mindkét helyet, nézd meg, milyen lehetőségek vannak ott: élni, lakni és dolgozni.
Kezdd ezzel, utána dönts.
Megemlítheted a szüleidnek is, hogy keresel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!