Szerintetek dagadt vagyok?
Figyelt kérdés
12/L 160 cm és 86 kg vagyok2017. júl. 4. 15:17
21/31 A kérdező kommentje:
És 70 kg nem jo?
2017. júl. 5. 17:57
22/31 anonim válasza:
Na figyelj, én vagyok kb 86 kg, viszont hozzá 180 cm és 24/F. És már én is dagadtnak érzem magam, próbálok is tenni ellene.
A többit rakd össze magadnak...
24/31 anonim válasza:
Te most komolyan alkudozol?! A saját érdeked, nekem az is jó, ha 120 kg vagy, mert pont lesz*rom....
Ez a te érdeked, a piacon kell alkudozni nem pedig itt, mert ez nem a mi erdekünk, hanem a tied!
25/31 anonim válasza:
Kérdező! Nem dagadt, hanem kövér vagy! Kérlek szépen fogyj le, olyan aranyos drága lány vagy, a szüleid is szeretnek, de az egészséged érdekében le kéne fogynod!
26/31 anonim válasza:
Egy 160 centis lánynak szerintem is érdemes 60 kg alatt maradnia. Szülni fogsz gyereket, sokkal nehezebb kövéren kihordani egy babát! Felnőttként még hízni is fogsz, amíg fiatal vagy, próbálj megfelelő alkatú maradni. megjegyzem, a te tested, egy szavam se lehet. De kérlek szépen, legyél aranyos és kedves, és fogyj kicsit, és tanulj jól, és mozogj sokat, és csak a lényeges dolgokkal foglalkozz!
27/31 anonim válasza:
Ne haragudj de igen. Én csak pár évvel vagyok nálad idősebb, 159 cm magas vagyok, 84 kg. Én sem vagyok semmi, de azt ajánlom, hogy a gépezés helyett állj neki mozogni. Nem kell egész nap számítógép előtt ülni. Az ott van egy futás után is. 12 évesen "csak" 65 kg voltam. Azóta természetes híztam még rengeteget. Nem sok ideje kezdtem el fogyózni, eddig nem haladok rosszul. Én ezzel próbálkozok jelenleg:( [link] )Csak a piramis miatt raktam be a linket.Persze mellette nem ártana ha sportolnál is. Valami olyat amit szívesen csinálsz. Én futok. Szerintem az a legjobb. :) Szeptemberre talán lemegyek 70-75 kilóra. :D
28/31 anonim válasza:
Ha így jól érzed magad,akkor tök mindegy,hogy dagadt vagy-e vagy sem.Az a lényeg,hogy Neked jó legyen.Ha az,akkor nincs miről beszélnünk.
29/31 anonim válasza:
Soknak számít, dagadtnak látatlanul nem neveznélek, de ez a súly nem normális. 15 vagyok, lány 178 centi és 53 kiló.
30/31 anonim válasza:
Ne mástol vard hogy megmondja mennyit adj le ezt neked kell megprobalni, erezni. Még fiatal vagy sportolj valamit es figyelj oda mit eszel (kevesebb cukros dolog)160cm-hez tenyleg sok a 86kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!