Hogyan fogadjam el magam?
Figyelt kérdés
a környezetemben mindenki mondja hogy mennyire szép vagyok, fiúknak is tetszem (számomra rejtély, hogy miért), de mégsem tudok magammal elégedett lenni.
egyszerűen undorodom attól, aki a tükörből néz vissza rám.
ronda, széles, hosszú krumpliorrom van, telt az arcom, a füleim elállnak.
van valaki hasonló helyzetben?
mit tegyek, hogy elfogadjam magamat? :(
(normális válaszokat szeretnék, nem "húzz zacskót a fejedre" jellegű hozzászólásokat)
2017. júl. 3. 22:32
1/2 anonim válasza:
Van 1 kis szépséghibád,na és kinek nincs?!
Ha hangot adnak,hogy elönyös a kinézeted,akkor az az is!
Nekem is elállnak a füleim ,de ez igazábül csak gyerekkoromban zavart. Söt a növéremnek is ilyen és ennek ellenére mégis szép nö!
f23
2/2 anonim válasza:
Ezeken a dolgokon sajnos nem tudsz változtatni, próbálj megbarátkozni velük! Én ilyenkor mindig arra gondolok, hogy vannak nálam sokkal rondább emberek is és már nem olyan rossz a helyzet! :D Amúgy meg ha sokaknak tetszel és dícsérnek akkor ez már lehet egy pozitív visszajelzés abban, hogy igenis szép vagy! Ne legyél ennyire kritikus önmagaddal szemben:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!