Milyen munkában találhatnám meg a helyem?
Sziasztok!
Leginkább az irodalom és a történelem érdekel meg a művészetek.
Ezekkel csak tanárként tudnék elhelyezkedni?
Érdekel még a média, a filmek világa, a rádiózás és a riportozás. Lényeg, hogy valami olyasmi érdekelne engem, amiben emberekkel vagyok, tudok társalogni és sokat beszélni, mivel beszélni is nagyon szeretek.
Talán még a pszichológia fogott meg, szívesen hallgatnám meg a másik embertársam baját és örömmel segítenék neki, de a pszichológiához úgy hallottam a történelem-biológia kéne, de én bioszból nem vagyok valami nagyon okos.
Ezek alapján milyen munka lehetne nekem jó, milyen Egyetemre/fősulira kellene jelentkeznem? Milyen faktot kéne felvennem most, középsuliban?
Csak így mellékesen megjegyezném, azért a pszichológiát (szerintem) eléggé tágan fogalmaztad meg. Kicsit többet jelent ez a foglalkozás, mint hogy segítünk embereknek és mire eljutsz odáig, hogy egy ember tényleg hasznodat veszi, rengeteget kell tanulni és főleg tapasztalni.
Csak építő jelleggel jegyeztem meg, nem azért, hogy mindenképp belekössek. :)
Valamilyen tömegkommunikációs területen dolgozó, aki esetleg történelem témában közöl az emberekkel? :D Nekem ez jutott eszembe hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!