Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fáj ennyire a változás?

Bit123bit kérdése:

Miért fáj ennyire a változás?

Figyelt kérdés
Kb fél éve hoztam meg a döntést hogy lelkileg teljesen rendbe rakom magam, és lépésről lépésre haladtam.. Most meg már odáig el jutottam hogy érzem a változást lelkileg, de közben meg fáj a fejem időnként, nincs étvágyam, alvás zavaraim vannak, és kamu fájdalmaim is vannak, az utóbbi miatt meg gyakrabban kapok pánikrohamot.. Nem értem miért.. Gyerekoromban a nevelésem sem volt a legjobb, és sok traumán is mentem már keresztül.. Most akkor valószínűleg a múltamhoz alkalmazkodott a tudatom, és most így több év után már nem lehet fájdalom mentesen rendbe rakni? Úgy érzem mintha a tudatom parancsolna nekem, és ha ellent mondok neki akkor meg megbüntet..

2017. jún. 19. 20:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Ezek a dolgok a multadban vannak, vagyis azok már nincsenek.

Csak engedd el ezt az egészet és kész. Az hogy mi volt az már itt nem lényeg, az hogy mi van az már inkább.

Nyugalom, az fontos!:) A fájdalom csak átmeneti, és csak a fejedben van ezért dobd ki onnan, nem kell az oda.

Egyébként az hogy ténleg elhatároztad magad az is haladás, és akkor rendbe is tudod magad hozni. Tehát szabad az út.

2017. jún. 21. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!