Mi történik velem?
Mióta betöltöttem a 11.életèvemet (jelenleg 13 éves vagyok) minden valahogy összeomlott.
Durva, súlyos szavak következnek:
Testileg teljesen megváltoztam, lelkileg is, a hitem ami eddig a helyén volt az teljesen ,,elszállt".
Talán mióta a nagyszüleim meghaltak....
Hajlamos vagyok magamban beszélni,
hanucinálni...
Mi az oka? A tanulás sem megy.
A matek, és a fizika.
Mi történik velem? ;"(
Istentől kérhetek már csak segìtséget??? (Igen, járok pszichológushoz)
nagyszüleid elvesztését hogy élted meg?
szüleid támogatását élvezted ez időtájt?
Egyrészt kamaszodsz, ami testi változásokkal jár, de ezt elvileg illik tudni, ha nem beszéltek veled erről a szüleid és máshol sem vettél részt felvilágosításon, az elég baj. Kamaszodás a gondolkodásban is sok változást hozhat. Sokan a tanulást is félvállról kezdik venni, illetve nehezedik a tananyag, a matek és a fizika pont olyan tárgyak, ami nem mindenkinek megy jól, sokan nem is szeretik, nem értik. Ezeknek olvass utána akár a neten, akár könyvtárban, sok hasznos információhoz juthatsz.
Teljesen normálisak ezek a változások, nem kell tőlük megijedni, mindenki átesik rajta: ki így, ki úgy. Segítséget a pszichológustól és a szüleidtől kérj, illetve saját magadtól. Isten (még ha létezne is) nem fog segíteni.
A magadban beszélés és a haLLucinálás már aggasztóbb, ebben egyértelműen a pszichológus fog tudni segíteni.
Most az történik veled, hogy kezdesz gyerekből felnőtté serdülni, ami egy nagyon nehéz korszak mindenkinek. Ráadásul a nagyszüleid halála is erre az időszakra esett.
Jó, hogy jársz pszichológushoz, de próbálj magadtól is barátokat szerezni, sportolni, elfoglalni magadat.Így nem sok alkalmad lesz magadban beszélni, hallucinálni sem.
A tanulás pedig menjen, javítsál! A nagyszüleid is büszkék lennének rád.
jó, hogy jársz phic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!